Ali Amiri: Uhánějí mě starší dámy

8.9.2009 00:00   |   Společnost
Stále ještě svobodný zpívající lékař Ali Amiri (29), který se proslavil díky soutěži Česko hledá SuperStar, hraje v muzikálech a objíždí republiku se svou kapelou Amirante. Na přízeň publika si nemůže stěžovat. Natož u žen.

Ali Amiri: Uhánějí mě starší dámy

„Vystupujeme skoro každý týden. Musím se trochu pochlubit. Kde jsme dosud koncertovali, všude nás vlídně přijali. Snad bych mohl i říci, že se lidem hudba líbí – hrajeme jakýsi ´perský jazz pop´. Opravdu si nemůžeme stěžovat," prozradil Ali, který hned, co se poprvé objevil před televizními kamerami, získal přezdívku Perský princ.

Ještě si nevybral tu pravou

Amiri zároveň tvrdí, že jeho zpěv okouzluje především ženy. „Mám stálé publikum, jsou to dívky a paní středního i pokročilejšího věku. Pravidelně mi píší. Často jim ani nestíhám odpovědět, ale je to neodradí. A já jsem rád. Občas na mě čekají i po koncertu," říká Ali Amiri, který pochází z iránské metropole Teheránu.

Ačkoliv ho maminka nutí do ženění a kolegové o něm závistivě tvrdí, že je lamač dívčích srdcí, Ali si ze zástupu ctitelek pořád nevybral tu pravou. „Klidně může být i starší. Tak o pět let, to není zase tolik, ale musí to být skutečná láska," zasní se Amiri, pro něhož zůstal zpěv i nadále "pouhým" koníčkem. Od promoce na lékařské fakultě před třemi lety pracuje na plný úvazek v pražské Fakultní nemocnici Na Bulovce. 

Absolonová mu zamotala hlavu?

Amiri přiznává, že opravdovou, velkou lásku ještě nepoznal. Naposledy byl prý skutečně zamilovaný před čtyřmi lety. „Dnes už vím, že to byla velká láska, ale je to bohužel pryč," posteskl si.

Touží stále po Absolonové? Kdo byla žena, která ho okouzlila tak, že na ni dodnes vzpomíná? To Ali neprozradil. V jisté době se spekulovalo, že dámou jeho srdce je Monika Absolonová. Že by mu půvabná zpěvačka, která je o tři a půl roku starší než on, tehdy opravdu zamotala hlavu?

ko, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také


Diskuse: Ali Amiri: Uhánějí mě starší dámy

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci