Ušetřete na nákupech přes internet až 50 %!

19.3.2013 00:00   |   Peníze
Ptáte se jak? Přece se slevovými portály! Jedná se o typ webu, který prodává slevové poukazy na různé zboží a služby za příznivější ceny. Vše funguje na principu tzv. hromadných slev.

pepa.cz

To znamená, že sleva se aktivuje až ve chvíli, kdy je prodán určitý počet stejných poukazů – tím je garantován zisk pro prodejce i při nižší prodejní ceně. První slevové portály se na našem trhu objevily na přelomu let 2008 a 2009.

Jsem Pepa, těší mě!

Pepa.cz je jedním z mladších slevových portálů na našem trhu. O to rychleji se ale dokázal prosadit – nyní již patří mezi 5 největších projektů tohoto typu u nás. Aktuálně se zaměřuje na cestování-především na romantické pobyty a wellness víkendy pro dva.

Smělé plány má také do budoucna. Navíc se věnuje charitě – v rámci každého nákupu můžete přispět libovolnou sumou na dětský domov Pepa nebo opuštěná zvířata.

Velkou výhodou je, že všechny zakoupené poukazy na slevy jsou pojištěny u společnosti AXA, takže nehrozí problémy, které se v minulosti v souvislosti s podobnými slevami řešily.

Ušetřete s věrnostním programem za příští nákup

Jedna z možností, jak v rámci nákupu v hromadných slevách ušetřit ještě nějakou tu korunu, je sbírat kredity do věrnostního programu od Pepa.cz. Po registraci k uživatelskému účtu dostanete za každý nákup přidělený určitý počet kreditů – například za víkendový pobyt za 2390,- Kč dostanete 48 kreditů. Ty potom můžete použít pro další nákupy v poměru 1,- Kč: 1 kredit.

Nejoblíbenější slevové akce v loňském roce

  • z kategorie cestování: wellness pobyt pro dva ve Zlíně se vstupem do aquacentra a posilovny a s bohatými švédskými stoly
  • z kategorie zboží: robotický vysavač
  • z kategorie krása a relax: trvalá epilace celého těla
  • z kategorie jídlo: krabičková dieta
  • z kategorie zážitky: projížďka v luxusních sportovních vozech
  • z kategorie móda: pánské hodinky

Zaujala-li vás některá z výše jmenovaných nabídek, podobné akce se objevují na Pepa.cz i letos. Nyní navíc probíhají výprodeje zimního oblečení a další zajímavé slevy.



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci