Ewa Farna jako porotkyně v nové SuperStar

7.11.2012 00:00   |   Společnost
VIDEO – Nová SuperStar už má svého prvního porotce! Hudební talenty v show, kterou uvedou na svých obrazovkách TV Nova a Markíza, bude hodnotit jedna z nejúspěšnějších českých zpěvaček současnosti Ewa Farna.

SuperStar

V cestě talentovaných zpěvaček a zpěváků, kteří půjdou za vítězstvím v hodnotě 100 000 eur a vydáním vlastní desky, bude stát členka poroty Ewa Farna, sdělila PR koordinátorka projektu Lucie Bártová.

Novou éru ve svém profesním životě se talentovaná zpěvačka rozhodla spojit s hudební soutěží.

"Úloha porotce v SuperStar je pro mě velkou premiérou a výzvou. Ráda zkouším nové věci a tahle role bude pro mne zcela nová,“ říká Ewa Farna.

„Těším se na emoce, na nové dobré hlasy a na nové zkušenosti. I když jsem já konkrétně z žádné podobné soutěže nevyšla, hrozně ráda pomohu či poradím nejen mým vrstevníkům.“

„Na hudebním trhu je místa pro dobrou muziku až až, a já se strašně ráda dočkám jakéhokoli překvapení! SuperStar je populární světová show a já se moc těším, že budu alespoň maličkou její součástí," těší se Ewa.

A proč si Ewu vybral kreativní producent a režisér Pepe Majeský? „Patří mezi největší hudební idoly současnosti, a to napříč několika státy. Dosáhla obrovských úspěchů a pro soutěžící je její příběh velkou motivací,“ vysvětluje šéf soutěže.

Video
Všem talentovaným zpěvačkám a zpěvákům, kteří se rozhodli udělat první krok ve své kariéře, dodává Ewa odvahu z Varšavy, kde studuje práva.

„I když je pro ni úloha porotkyně v hudební soutěži něčím zcela novým, Ewa k ní přistupuje už nyní velmi zodpovědně a kreativně. Na spolupráci s ní se těšíme," dodal Majeský.

Talentovaní zpěváci se mohou do soutěže přihlásit na adrese superstar2013.tv a ukázat své umění na castinzích.

otz, ŽenyproŽeny.cz
Foto: TV Nova

Přečtěte si také


Diskuse: Ewa Farna jako porotkyně v nové SuperStar

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci