Třetí kolo talentové soutěže se roztáčí na Primě

7.9.2012 00:00   |   TV a FILM
VIDEO – Úspěšná talentová show Česko Slovensko má talent se vrací na obrazovky televize Prima family a bude nabízet zábavu po celý podzim.

Talent

Každou neděli večer můžete sledovat snažení velkých i malých, skupin i jednotlivců zaujmout diváky a porotu něčím, co tu ještě nebylo. První dvě řady měly na Primě a slovenské Jojce solidní sledovanost, logicky tedy přichází další pokračování show, která nabídne mnoho různých tváří často v naprosto neočekávaných podobách. Připomeňme, že vítěze čeká prémie 100 000 eur a cesta kolem světa.

Show je česko-slovenskou dcerkou soutěže Got Talent, dnes světového pojmu pro televizní zábavu. Například finále Britain's Got Talent před třemi roky sledovalo 18,3 milionu diváků! O překvapení zmíněného ročníku britské soutěže čtěte ZDE.

Video
Kdo tehdy hledal v Susan Boyle pozdější vítězku, než začala zpívat píseň z muzikálu Bídníci?

Paní Laskavá a pan Kat

V porotě (na titulním snímku) bude nepochybně jako v předchozím ročníku tu hodnou část hrát zpěvačka Lucie Bílá, která by drtivou většinu soutěžících poslala až do finále, kam ovšem může proplout jen nejlepší desítka. Proto musí být v akci její protipól – kat Jaro Slávik, slovenský producent, který se nenechává příliš obměkčit. Populární herec Martin Dejdar pak musí v případě sporu třetím hlasem rozhodnout…

Hned na začátku prvního dílu talentové show se například dozvíte, jak vypadá sport jménem stackline aneb moderní provazochodectví, kombinující prvky gymnastiky a freestylu. Nato vás šestnáctiletá zpěvačka Eliška Černá přesvědčí, že když žena umí skvěle zpívat a navíc k tomu v krátkých šatech usedne za bicí, je z toho pořádné pozdvižení, a to nejen u mužské části publika, potažmo poroty.


Folklórní soubor Vánok překvapil

Odzemek na Jacksona

Pátrání po nových talentech vyslyšel také slovenský taneční soubor Vánok z Velkých Kapušan – a dobře udělal!

Při sledování folklorních tanců na hudbu Michaela Jacksona doslova spadla čelist nejen porotě, ale rovněž publiku v Mahenově divadle v Brně, kde se celá televizní show natáčela.

Dále však uvidíte, že showbyznys může někdy i pořádně bolet. To když si třeba člen taneční skupiny při nepovedeném čísle vyrazí zuby...


Ján Polák ohromil Slávika

Na bubny bez bubnů

Že prohry a neúspěchy by nikoho neměly zastavit v cestě za vysněným cílem, o tom se bude snažit přesvědčit třináctiletá sólomažoretka Kristýna Lesáková. Do soutěže se přihlásila natruc poté, co na Mistrovství České republiky v mažoretkovém sportu skončila jako poslední. Chtěla prostě ukázat, že na to má.

Devětačtyřicetiletý zpěvák Ján Polák sice vypadá – slovy Jaro Slávika –, jako byste ho viděli ve své noční můře, ale zpívá tak, že na chvíli zapomenete dýchat. Kromě toho uvidíte také hru na prastarý hudební nástroj domorodých australských obyvatel didgeridoo a dětskou skupinu Jumbochicks, která jako vůbec první skupina v dějinách soutěže dokázala roztančit porotu.


Prachař hraje na bubny bez bubnů

Chybět samozřejmě nebude ani duo moderátorů Martin Pyco Rausch a Jakub Prachař, který si díky „zlepšováku“ Míry z Vysočiny zahraje na bubny bez bubnů a několik dalších hudebních nástrojů.

bri, ŽenyproŽeny.cz
Foto: Prima Family

Přečtěte si také


Diskuse: Třetí kolo talentové soutěže se roztáčí na Primě

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci