Letos mohou být trošku modré Vánoce

2.12.2011 00:00   |   TV a FILM
VIDEO – Ještě jste s dětmi nebyli na Šmoulech? Zatím je vidělo asi půl miliónu diváků, nicméně vy si je už můžete vychutnat doma. Vyšli totiž na DVD i 3D Blu-ray discích.

Šmoulové, Smurfs

V obou verzích samozřejmě jsou Šmoulové i s mnoha bonusy, mezi nimiž nechybí hra Najdi Šmouly, nepovedené záběry, veselá šmoulí hudba, Gargamelova tvorba a mnohé další.

Blu-ray disk navíc nabízí i 3D zážitek a spoustu dalších bonusů, včetně ukázek z vývoje filmu a další hry.

Video
Teaser ke Šmoulům

Aby toho nebylo málo, na dalším DVD vychází i předvánoční speciál Šmoulokoleda, v níž sami Šmoulové přinesou koledu a Mrzoutovi spraví jeho náladu.

A tak, pokud jste dosud nevěděli, co je největší jistotou nejen pro děti pod vánočním stromečkem, nyní již nemusíte hledat, váhat a pochybovat. Vánoce nemusejí být jen bílé, mohou být i trošku modré…

DVD Šmoulové a Šmoulokoleda seženete jedině v prodejnách Albert, který tak navazuje na úzkou spolupráci se Šmouly, která byla - Gargamelovi navzdory - uzavřena již v souvislosti s uvedením filmu do kin. Ale 3D Blu-ray je ke koupi i mimo tuto obchodní síť.

Šmoulové

Zlý čaroděj Gargamel vyžene Šmouly z jejich vesničky a během následného pronásledování všichni společně projdou kouzelným portálem, který je zavede do našeho světa, přímo doprostřed newyorského Central Parku.

Malí modří Šmoulové musejí dát hlavy dohromady a najít způsob, jak se dostat zpátky domů do vesničky dříve, než je Gargamel znovu vystopuje.

BONUSY:

  • Nepovedené záběry
  • Veselá hudba
  • Dva komentáře
  • Tvorba Gargamela
  • Šmoulové: Jak se kreslí Šmoulové
  • Hra Najdi Šmouly

3D Blu-ray Šmoulové

Kromě 3D efektu oproti DVD obsahuje ještě další bonusy:

  • Vynechané a prodloužené scény
  • Šmoulové mluví: Seznamte se s dabéry
  • Ukázky vývoje

Šmoulokoleda

Ve šmoulí vesničce nastal čas Vánoc! A to je období, které všichni Šmoulové nadevše milují. Všichni až na Mrzouta, který před duchem Vánoc prohlásí, že je to všechno podvod.

Na pomoc tedy přichází zázračný lektvar taťky Šmouly a trojice začarovaných Šmoulů, která se pokusí dát věci do pořádku. Podaří se jim společně přesvědčit Mrzouta o skutečném významu Vánoc dřív, než šmoulí vesnička padne do rukou zlého Gargamela?

Nechte se okouzlit zbrusu novou zábavnou a dojemnou “Šmoulokoledou”, jakou jste opravdu ještě neviděli!

zt, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také

Diskuse: Letos mohou být trošku modré Vánoce

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci