Jsme ideální pár, ale kamarád nechce mít ideální vztah

10.10.2011 00:00   |   Sex a vztahy
Na svoji situaci by chtěla Kristýna znát pohled někoho nezávislého. Po čtyřech letech se jí totiž do života vrátil nejlepší kamarád. Shodli se na tom, jak se vzájemně doplňují a působí jako ideální pár. Je tu však jedno ALE...

Ideální pár

Po celé roky se neviděli, ani spolu nemluvili. "Tenkrát jsem se do něho zamilovala a nevhodně mu to oznámila," píše Kristýnka.

"Najednou se mi ozval on. Už to je deset měsíců... a od té doby se hodně často vídáme. Říkali jsme si, jak jsme našli kus sebe v tom druhém."

Problém je v tom, že on má již tři roky vztah s partnerkou. A i po té době, co je takto s Kristýnou v kontaktu, své znovunalezené kamarádce potvrdil, že chce zůstat se svou přítelkyní. Prý nechce mít ideální vztah.

"Bere mě na různé akce a chová se ke mě mile. Je víc se mnou, než se svou partnerkou," svěřuje se Kristýna a pokračuje: "Kamkoliv spolu přijdeme, známí i cizí lidé se nás ptají, jestli k sobě patříme. Na všechny tak působíme."

"Není mi ale jasné, jestli kamarád skutečně neví, co chce a mele se to v něm, nebo jestli si ze mě takhle dělá legraci..."

Celý příběh Kristýny i prostor pro váš názor je TADY

Přečtěte si také



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci