S druhým sňatkem přišly zoufalé problémy

23.5.2011 00:00   |   Sex a vztahy
Žena v domácnosti a navíc v cizí zemi, jejíž jazyk se ještě ani pořádně nestačila naučit. Tak ve stručnosti popisuje své druhé manželství Lenka.

žena v domácnosti

Problémů je však mnohem víc. Začaly ještě doma před odjezdem do ciziny, kam se vydala i se svým synem z prvního manželství.

Opustila jsem dobré postavení v zaměstnání a plně se chtěla soustředit na nové mateřství, které s nynějším mužem řešíme přes umělé oplodnění již delší dobu, svěřuje se Lenka.

Právě před těmi šesti měsíci jsme čekali rodinu, ale mateřství bylo samovolným potratem ukončeno, popisuje dále svůj životní příběh.

Nyní je z ní žena v domácnosti plně odkázaná doslova na milodary od manžela, který výjezd do zahraničí pojal jako velké šetření peněz.

Avšak do ciziny s sebou vzal mě i syna bez mého příjmu. Nějak si neuvědomil, že také něco stojíme, líčí Lenka své problémy.

Teď se nejpalčivějším problémem jeví samostatné soužití a s tím související původně velká motivace pro společný život, kterým je vytoužené miminko.

Před odjezdem do ciziny jsme s manželem nežili ve společné domácnosti, vysvětluje Lenka. On pracoval mimo bydliště a jezdil domů jen na víkendy.

Příběh Lenky i prostor pro váš názor je TADY

Přečtěte si také



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci