Letní boj o přežití bude lákat na Nově

22.5.2011 00:30   |   TV a FILM
VIDEO – V českých televizích máme stále ještě co dohánět, i v nejrůznějších soutěžích. Další kousek manka se pokouší umazat Nova spolu s Markízou a na léto se připravuje formát po světě známý jako Wipeout.

wipeout
AnketaSledujete soutěžně zábavné pořady v TV?
ANO
35 %
NE
35 %

Formát Wipeout vznikl před třemy roky v USA. Po obrovském úspěchu se rozšířil do celého světa a byl prodán již 23 zemím. Podle magazínu TV Week se Wipeout stal v roce 2009 třetí nejpopulárnější televizní show na světě.

Češi a Slováci společně

Na letních obrazovkách se soutěž rozjede jako Souboj národů. Uvidíme neuvěřitelné pády, absolutní vypětí sil, dramatické situace, ale i svůdná těla českých a slovenských celebrit.

V show proti sobě v argentinském Buenos Aires nastoupí čtyři týmy z různých zemí Evropy – společné družstvo budou mít Česká republika (jeho členka Bára Munzarová je na titulním snímku) a Slovenská republika. Dále přijedou týmy z Běloruska, Polska a Ukrajiny.

Na začátku epizody startují jednotlivé týmy vždy s čistým štítem a mají šanci vyhrát některou z medailí – každá epizoda je novým bojem o vítězství. Hlavní cenou je pak superpohár Wipeout Cup, který nejlepší tým získá ve Velkém finále.

Video
Malá ukázka soutěžních nástrah

V každé epizodě uvidí diváci několik soutěžních disciplín, například Opičí dráhu, Šlapací mlýn, Krále hory a podobně. Na závěr dílu pak soutěžící musí projít nejtěžší zkouškou. Čeká je Wipeout zóna!

CO PROZRADÍ DATUM NAROZENÍ?

Zjistěte si z data narození povahu člověka,
jeho schopnosti a dovednosti. Odhalíte, jak
je vášnivý a jestli je citlivý. Čísla napoví, zda
je praktický či naopak „věčně létá v oblacích“,
jestli je vytrvalý a trpělivý nebo nedočkavý.
SLEDUJTE NAŠI ŠKOLU NUMEROLOGIE

Wipeout zóna je nejnáročnější trať, kterou tvůrci vůbec kdy vymysleli – je sestavena tak, aby prověřila schopnosti těch nejlepších z nejlepších.

Přes třináct metrů vysoká skluzavka, valící se barely, odstředivá rotující plošina a obrovská trampolína jsou zárukou toho nejnáročnějšího finálového kola, které odčerpá poslední zbytky energie soutěžících.


Maroš Kramár

Aktéři se nebojí

„Do čeho jdu, jsem zjistila až po nějaké době, když jsem viděla záběry ze soutěže. Stejně by mě to neodradilo. Stává se mi celkem často, že se do něčeho odvážně, optimisticky, zbrkle vrhnu, a pak se divím, zdánlivě poučím a lížu si rány,“ říká herečka ze seriálu Ulice Jana Sováková.

„Nejtěžší pro mě byly okamžiky, kdy mi došlo, že se mohu nepěkně zranit,“ popisuje své pocity další člen týmu Martin Trnavský.


Źemy dostávaly zabrat stejně jako pánové

Barvy českého a slovenského národa budou reprezentovat tito odvážlivci:

za českou část:
1) herečka Bára Munzarová
2) herec Martin Trnavský
3) moderátor Ondřej Brzobohatý
4) herečka Nikol Moravcová
5) herečka Jana Sováková
6) fotbalista Tomáš Skuhravý
7) moderátor Tomáš Kraus
8) Vicemiss ČR 2006 Bára Kolářová
9) fotograf David Kraus


Častý obrázek u přechodu koulí

za slovenskou část:
10) Vicemiss SR 2007 Romana Škamlová
11) herec Maroš Kramár
12) moderátor Patrik Švajda
13) moderátorka Lenka Šoóšová
14) herec Filip Tůma
15) návrhář Fero Mikloško
16) playmate Jana Mináriková
17) zpěvák Tomáš Bezdeda
18) moderátor Peter Varinský

Každý tým má vlastního traťového reportéra (moderátora) – za Česko a Slovensko jsou to Libor Bouček a Janka Hospodárová.

mif, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také


Diskuse: Letní boj o přežití bude lákat na Nově

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci