Deset minut k miliónu? Zkuste si doma!

30.3.2011 00:00   |   TV a FILM
VIDEO – Televize Prima pálí ze zásobníku soutěží a reality show o sto šest. Již 10. dubna se pokusí zaujmout počeštěným originálem z USA "Minute To Win It", tedy volně přeloženo "Máš minutu".

Máš minutu

Zásadní pravidlo soutěže je v podstatě dáno názvem: Soutěžící má šedesát sekund na to, aby splnil zadaný bláznivý úkol.

Disciplín je vypsaných celkem 61 a v podstatě skoro všechny si můžete doma vyzkoušet. Třeba banánem uvázaným u pasu došourat do vyznačeného kruhu pomeranč, anebo tři hrací karty hodit tak, aby se zabodly do překrojeného melounu…

Jako moderátoři soutěže se představí Michal Suchánek a Richard Genzer. Aby věděli, do čeho jdou, některé z her si sami vyzkoušeli.

„I kdybych měl hodinu, tak nezvládnu to, co někteří za minutu,“ komentoval obratnost soutěžících Michal Suchánek.


Richard Genzer při vytahování kapesníčků

Tři životy

V každé z hodinových epizod soutěžící musejí čelit deseti výzvám, u nichž se stupňuje obtížnost. Spolu s tím stoupá i možná výhra. Soutěžící tak může získat pěti tisícovek až po milión korun, ale zároveň kdykoli odejít s penězi, které do té chvíle vydělal.

CO PROZRADÍ DATUM NAROZENÍ?

Zjistěte si z data narození povahu člověka,
jeho schopnosti a dovednosti. Odhalíte, jak
je vášnivý a jestli je citlivý. Čísla napoví, zda
je praktický či naopak „věčně létá v oblacích“,
jestli je vytrvalý a trpělivý nebo nedočkavý.
SLEDUJTE NAŠI ŠKOLU NUMEROLOGIE

Každý z hráčů má tři „životy“. Pokud se mu nepodaří splnit úkol v 60 vteřinách, ztratí „život“ a musí se snažit, aby danou disciplínu zvládl znovu, dokud ji nedokončí úspěšně, nebo dokud neztratí své tři „životy“. V ten moment je vyloučen. To, kde na stupnici výher ztratí svůj poslední život, určuje, kolik peněz si odnese.

Video
Sloní chůze: Soutěžící má na hlavě punčocháče, v jedné z nohavic je baseballový míček. Úkolem je míčkem shodit deset lahví, přitom každá noha musí být na své straně od středové čáry (ukázka z australské verze soutěže).

Zabere v Česku?

Před vlastním natáčením se skupina soutěžících zúčastnila takzvaného bootcampu. O co v něm šlo?

„V průběhu několika dní si všichni postupně vyzkoušeli disciplíny, které pak předvedou před televizními kamerami. Během plnění úkolů je bedlivě sledovali tzv. administrátoři, kteří nakonec vybrali nejlepší z nich k účasti v televizi,“ sdělila mluvčí Televize Prima Jana Mrákotová.

Doporučujeme:

Z Karla Rodena udělali zrzka
a nikdo ho nepoznal

Nový soutěžní formát je licenci úspěšného amerického originálu, který vysílá televizní stanice NBC od loňského roku. A kromě Spojených států slaví úspěch ještě v dalších šestnácti státech světa.

tiz, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také

Diskuse: Deset minut k miliónu? Zkuste si doma!

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci