Šéfka ovládne Primu a Joj. Už brzy!

26.1.2011 00:00   |   TV a FILM
VIDEO – Čeští diváci samozřejmě zaznamenali rozruch, který způsobila rázná slovenská podnikatelka Nora Mojsejová ať v kulinářské show Čápi s mákem, o které jsme podrobně psali, nebo před pár dny v pořadu Jana Krause. A již brzy se na obrazovku vrátí. Jako Šéfka!

Šéfka

Prima spolu s partnerskou televizí Joj chystají na jaro česko-slovenskou premiéru reality show The Apprentice, kterou jen ve Spojených státech sledovalo přes dvacet miliónů diváků. U nás se pořad bude jmenovat Šéfka.

Nora Mojsejová v neuvěřitelné show
Prostřeno! Čápy s kaprem na celebritách

Obě televizní stanice rozjely castingovou kampaň pro jarní soutěž, v níž se bude bojovat o lukrativní pozici manažera módní značky Nory Mojsejové. Vítěz získá roční plat sto tisíc dolarů, tedy přes osm tisíc tři sta dolarů měsíčně.

Osm tisíc manažerů se hlásí

Jak jsme se dozvěděli od Jany Kocové, tiskové mluvčí Televize Prima, do nové reality show se přihlásilo na osm tisíc zájemců!

„Prima pokračuje ve strategii přinášet nové, divácky atraktivní formáty. Po úspěšné spolupráci s televizí Joj na projektu Česko Slovensko má talent jsme se rozhodli společně přinést další světový hit, který nadchnul diváky od USA až po Austrálii,“ říká Marek Singer, generální ředitel Televize Prima.

Video
Před vystoupením v Show Jana Krause se Nora Mojsejová vyjádřila ke článkům bulváru. Jde o jedno z jejích soukromých videí, co jsou vždy velmi sledovaná a v nichž Norika pravidelně reaguje na informace, které se o ní zveřejňují.


Noru Mojsejovou i s manželem Branislavem jsme v talk show Jana Krause měli možnost poprvé poznat již před pěti lety. Nyní se 21. ledna do pořadu vrátili a Nořino vystoupení opět vyvolalo jak úsměv, tak údiv (Braňo tentokrát vystoupil jen krátce – s písničkou).

Bohatá duchem. Pravda, žádná chuděra

Jan Kraus se například od paní Noriky chtěl dozvědět, zda jistá řevnivost a závist některých lidí nepramení i z toho, že je bohatá – navíc se tím ani netají. Jak už jsme psali, působí v oboru finančním a ekonomickém.

„No, jsem bohatá. Ale duchem,“ opáčila. A vzápětí dodala: „Ale pravda, žádná chuděra nejsem.“

Poslední dobou se Nora Mojsejová intenzivně věnuje vlastní módní značce. Jde o kolekce dámských a pánských oděvů, které se prodávají v jejích třech obchodech.

„Můžete u mě koupit šaty od pěti set do tisíce euro. To zase není moc, když se jedná o kvalitu,“ vysvětlila.

Mazlíčkové v pyžámkách

Asi největší sousto poskytla Nora Mojsejová nechtěně slovenskému bulváru kvůli loňské manželově nevěře. Avšak se svým mužem Branislavem, který je muzikant a producent, se nakonec usmířila. I když, podle jejích slov, byl se „šlapkama za tři euro.“

Neméně propíraní jsou další čtyři obyvatelé jejich košické vily na Pereši – pejskové. Tedy přesněji, dva mazlíčci, kteří žijí v domě. Panička je každé ráno učeše, dá jim snídani a převlékne z pyžámek do denního oblečení.

„Máme čtyři psy. Dva jsou sice venku, ale špatně se také nemají. V drobné přístavbě mají postel i telku,“ dodala suše.

bri, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také

Diskuse: Šéfka ovládne Primu a Joj. Už brzy!

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci