Laďka Něrgešová: do VIP zpráv televize Prima

22.3.2011 14:00   |   Společnost
Televize Prima se definitivně rozloučila s moderátorkou Martinou Gavriely. Ve VIP zprávách ji s přicházejícím jarem nahradila herečka Laďka Něrgešová.

Prima, Nergešová

Martině Gavriely zlomily vaz desítku let staré pornofotografie. V některých médiích se dokonce psalo, že když je viděl šéf Primy Marek Singer, okamžitě Martinu stáhl z obrazovky. Podle všeho šlo o snímky z doby před dvanácti lety, na nichž si Gavriely do intimních míst vkládá zeleninu…

Martina Gavriely se po několika dnech dovolené a úvah o svém dalším působení na Primě rozhodla odejít z televizního světa a věnovat se především rodinnému zázemí a podnikání v gastronomii.

„Nechci zažít další kampaň, která by přišla, kdybych se vrátila na obrazovku. Chci, aby moje děti už měly klid. Přesto děkuji těm, kteří mě podporovali,“ okomentovala své rozhodnutí Martina.

Držte mi palce!

Podle sdělení tiskové mluvčí Televize Prima Jany Mrákotové nastupuje nová posila v podobě Laďky Něrgešové (35), kterou diváci pravidelně vídají jako moderátorku show Farmář hledá ženu.

Laďka se bude muset do nové pozice vžít rychle – na obrazovce se objeví již začátkem dubna.

„Zavolala mi Jitka Obzinová a nabídla mi moderování VIP zpráv s tím, že je to trochu nahonem. Nabídka mě zaskočila, ale moderování je moje práce a já ji po krátkém rozhovoru ráda přijala. Líbí se mi plány do budoucna, o co všechno by se mohly VIP zprávy rozšířit. Pro mě je to další výzva a zkušenost. A rozhodně nepopírám, že budu mít trému. Tak mi držte palce,“ říká sama Laďka Něrgešová o svém působení ve VIP zprávách.

Pamatujete na SuperStar?

Něrgešová po vystudování gymnázia a vyšší odborné školy herectví v Praze působila v Horáckém divadle v Jihlavě, moderovala v rádiu City, ale nejvíce se proslavila jako moderátorka první řady Česko hledá SuperStar. Tam byl jejím partnerem Ondřej Brzobohatý.

S novinářem Jaroslavem Pleslem má dvouletého syna Adama.

fad, ŽenyproŽeny.cz
Foto: Prima a archiv
Přečtěte si také


Diskuse: Laďka Něrgešová: do VIP zpráv televize Prima

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci