Zpěvačka Jana Kirschner má Janušku Matildu

5.3.2011 00:00   |   Společnost
Populární rodačka ze slovenského Martina, zpěvačka Jana Kirschner (32), v noci na pátek porodila zdravou dcerku. Otcem je její anglický přítel Eddie Stevens (36).

Jana Kirschner

Obě jsou v pořádku, jméno dcery zní Januška Matilda. "Je to krásná zdravá holčička," oznámila, podle portálu Topky.sk, několikanásobná slovenská Slavice a držitelka mnoha Aurelů v kategorii zpěvačka roku.

Jana Kirschner měla termín porodu stanovaný na začátek března. Ještě při čtvrtečním příchodu do nemocnice v bratislavském Ružinově ale novinářům tvrdila, že ji čeká pouze lékařská prohlídka.

Nabídku k sňatku odmítla

Bývalá modelka a autorka úspěšných písní jako V cudzom meste nebo Pokoj v duši podle svých dřívějších vyjádření dítě neplánovala a zpráva o těhotenství ji spíše zaskočila. Dokonce odmítla nabídku k sňatku od svého anglického přítele, čehož později litovala.

"Asi jsem měla s odpovědí počkat, promyslet si ji. Možná to už nikdy nepřijde. Ale pokud by k tomu došlo, určitě si ho vzít chci," řekla magazínu Eva.

Žít budou v Anglii

S přítelem a dcerou zřejmě v budoucnu Slovensko opustí. "Vypadá to tak, že budeme nakonec žít v Anglii," prohlásila před časem. V Londýně už nějaký čas pracovala, s britskými muzikanty tam připravila autorské album Shine.

Kirschner vydala své první album v roce 1996, o rok později získala cenu slovenské Hudební akademie Objev roku. V následujících letech posbírala za své výkony mnoho ocenění.

Na českém trhu se prosadila v roce 2000 deskou V cudzom meste. Spolupracovala také s Petrem Hapkou a Michalem Horáčkem (Bude mi lehká zem a První noc v novém bytě) a Miroslavem Žbirkou (Oh Me, Oh Me).

fad, ŽenyproŽeny.cz

Přečtěte si také


Diskuse: Zpěvačka Jana Kirschner má Janušku Matildu

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci