Česká Miss: Nejkrásnější dívky se na finále připravují v Mexiku

16.1.2011 00:00   |   Společnost
Kurs Mexiko nabraly finalistky České Miss 2011, aby se důkladně připravily na závěrečné klání. Po šesti letech bude letos korunována v České republice jediná královna krásy.

Maláčová

Čtrnáctka děvčat ani štáb České Miss neponechává nic náhodě – důkladná příprava se určitě vyplaté všem. Proto se děvčata v minulých týdnech svěřila například do péče vizážistky Lucie Gibodové, o vlasový styling pečovali zkušení kadeřníci z renomovaného salonu Franck Provost.

Deset dní práce

V exotickém Mexiku stráví české krásky deset dní. Adeptky na královskou korunku, které vzešly z tisícovky dívek v castinzích a čtyřicítky semifinalistek, se budou zdokonalovat v modelingu, cvičit správné pózy a pilovat choreografii na finále, které by se mělo uskutečnit letos na jaře. Pro některé adeptky byla možnost cestování jedním z důvodu pro účast v soutěži.

"Do Mexika jsem se vždy chtěla podívat. Mým snem je také stát se Českou Miss. Může to přinést hodně nových zážitků a zkušenosti a otevřít dveře do světa modelingu," řekla například o svých plánech osmnáctiletá studentka Denisa Domanská z Koryčan na Zlínsku. Z dosavadních zkušeností, které získala u České Miss, ocenila zejména mediální trénink. "Naučili nás, na co si dávat pozor. Nesmíme zabíhat do intimností a neprozradit na sebe všechno," řekla.

O co se „hraje“

Soutěž Miss ČR, která se konala od roku 1989, se loni sloučila s Českou Miss, kterou od roku 2005 řídí Michaela Maláčová. Vítězka soutěže krásy bude Česko reprezentovat na soutěži Miss Universe. Volit se budou také adeptky pro světové soutěže Miss World nebo Miss Earth. Nejkrásnější dívku pro Českou republiku si zvolí diváci v přímém přenosu televize Prima.

Jaký budou mít výběr? "Je to vyrovnaný ročník a konkurence byla obrovská. Mezi dívkami není žádná jasná favoritka. Výběr byl velmi náročný," poznamenala Michaela Maláčová.

Na co se těšit?

Pro diváky bude po promenádě v plavkách nepochybně atraktivní volná disciplína. Semifinále slibuje velkou zábavu, vždyť jedna z postupujících předvedla spolu se svým týmovým kolegou bravurní cyklotrialovou exhibici. Další se předvedla na kolečkových bruslích. jiná zahrála scénku na téma konkurz a každé slovo v textu začínalo písmenem "K", došlo také na recitaci Evžena Oněgina i v ruštině, zazněla hra na klavír, několik soutěžících zazpívalo a nechyběly ani různé druhy tance.

Letos je volba České Miss opět zcela transparentní a jednoduchá. O tom, která ze 14 zástupkyní všech českých a moravských krajů získá titul Česká Miss 2011, rozhodnou televizní diváci, Českou Miss World 2011 stejně jako loni zvolí odborná porota.

irt, ŽenyproŽeny.cz
Foto: ceskamiss.cz

Přečtěte si také


Diskuse: Česká Miss: Nejkrásnější dívky se na finále připravují v Mexiku

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci