2011: Co očekávat od Venuše a Kovového zajíce?

27.12.2010 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP
Koncem roku přinášíme tradiční předpověď pro následující období: Rok 2011 bude astrologicky pod vládou Venuše. A podle čínského horoskopu začne už za měsíc rok Kovového zajíce.

Venuše a zajíc

Z numerologického hlediska bude rok 2011 rokem, ovlivněným energií čísla 4 (lineárně sečteme číslice v roku, tj. 2+0+1+1=4), kde svou nezanedbatelnou úlohu bude hrát mistrovská síla čísla 11 a také 0 coby okénko do Vesmíru řekne své.

Nespoléhat příliš na štěstí

Jedenáctý rok třetího tisíciletí bude dalším nelehkým rokem. Bude sice pokračovat v nastartovaných změnách, avšak rovněž bude pokračovat v dalším omezování. Zejména v tom, co má vytvořit novou stabilitu a řád jako základ pro budoucí prosperitu.

To už samo o sobě naznačuje, že půjde o rok plný práce, kdy odpovídající výsledky ovšem ještě nemusejí být vidět.

CO PROZRADÍ DATUM NAROZENÍ?

Zjistěte si z data narození povahu člověka,
jeho schopnosti a dovednosti. Odhalíte, jak
je vášnivý a jestli je citlivý. Čísla napoví, zda
je praktický či naopak „věčně létá v oblacích“,
jestli je vytrvalý a trpělivý nebo nedočkavý.

SLEDUJTE NAŠI ŠKOLU NUMEROLOGIE

Pozitivní na všem ale bude, že ona omezení začnou konečně dávat smysl, a proto jejich přijímání bude obecně s nadhledem a pokorou.

Cesta k úspěchu bude v roce 2011 pracnější a trnitější. Na štěstí bychom příliš spoléhat neměli.

Tradiční hodnoty i nečekané náhody

I přes pokračující krizi, která jakoby ani neustupovala, se objeví řada možností, jak kariérně postoupit. Opatrní však buďte ve svých výdajích, každou investici si dobře rozmyslete, vyvarujte se riskantních operací.

Vhodné tady je držet se tradičních hodnot a výrazně neměnit stereotypy, které dodávají určitou jistotu vašemu životu. To proto, že byste se v roce 2011 měli připravit na nečekané náhody, jaké víc než jindy budou ovlivňovat životní realitu.

V roce 2011 by se mělo dařit v obchodu a bankovnictví, v zemědělských činnostech i hornictví. Možné je rovněž oživení ve stavebnictví.

Sliby vs. Realita

Mnozí z nás si budou chtít upevnit pozici, jako i v předcházejících letech, ze setrvačnosti řečmi, sliby a bravurní manipulací s okolím. To však letos bude narážet na jasnou realitu, která jednoznačnými čísly a akcí bude v rozporu s proklamacemi.

100 KŘESTNÍCH JMEN

Vybíráte jméno pro miminko?
Nebo se jen chcete dozvědět,
jestli vám vaše jméno pomáhá
či naopak něčím škodí?

ČTĚTE NÁŠ SERIÁL

Pro řadu veřejně činných lidí může tato situace znamenat konec jejich kariéry. Ovšem pro další to může být naopak slibný začátek.

V každém případě nic nepůjde dosáhnout nepoctivými metodami tak, jako dříve. Za vším bude muset stát i hlubší záměr a poctivý úmysl.

Některé konflikty se vyhrotí

V mezilidských vztazích v zaměstnání by v roce 2011 mělo docházet ke zvětšování pocitu sounáležitosti, ke zlepšování spolupráce.

Mnohé problémy se sice prohloubí, ale zároveň dojde ke změně náhledu na realitu. Tím vzniknou jiné možnosti k odstranění takových nedorozumění.

V osobních vztazích se budou konflikty vyhrocovat. Dobré tedy bude vytvořit si nadhled nad svými postoji a přehodnotit i názory. Tuto změnu by měla provázet rovněž změna v řešení osobních problémů – jinak doslova hrozí, že se z jejich kolotoče nevymotáme.

Avšak i přesto bude mezi námi vládnout více porozumění a ochoty hledat řešení i kompromisy.

Pozor na přepracování

Zdravotně bude rok 2011 prověřovat schopnost zvládat stres, na který je však zrovna letos zvýšená citlivost.

Určitě pozor na přepracovávání. Psychická stabilita bude ohrožena, což se může projevit přecitlivělostí a sklonem k depresím. Stres je přímo spojen s životní silou, a tedy s imunitou. Druhotně ovlivňuje funkčnost ledvin, pohlavních orgánů, hormonální systém. Rovněž má vliv na krev a její průtok cévami.

Letos se zvýší nebezpečí úrazů a potíží s pohybovým aparátem více než jiné roky. Proto je vhodné udržovat si zdravý životní styl a kondici, pravidelně cvičit, mít určitý režim, který přemíru stresu pomůže zvládnout.

Pomalý rozjezd jaro urychlí

Nehledě na těžkosti s realitou bude rok 2011 posilovat duchovní hledání. Otevře cestu i spirituálním rozměrům života.

Pomalý rozjezd letošního roku s jarem nabere na obrátkách. Největší dynamiku bude mít v létě. Může to znamenat převratné události v našich životech, ve vývoji společenské situace.

Tento stav značně zasáhne ekonomickou situaci. Bude se zvyšovat tlak na dohody, změny, které mohou být až revoluční.

Pokud jde o jednotlivé měsíce roku, pak nejdramatičtějším bude červenec. Pohodový by měl naopak být srpen a také září a říjen 2011.

Jana Tamchynová

Přečtěte si také

Diskuse: 2011: Co očekávat od Venuše a Kovového zajíce?

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci