Krutá nevěra Filipa Renče ze světa zločinu

3.1.2011 00:00   |   TV a FILM
Druhý film z triptychu Vetřelci a lovci s názvem Krutá nevěra dotočil v závěru roku v brněnském studiu České televize režisér Filip Renč.

Krutá nevěra

Všechny příběhy mají reálný základ a jsou inspirovány poměrně novým typem kriminality.

"Na bohaté scéně zločinu a lidské špíny obecně přibyla další sorta lidí," vysvětluje scénárista Josef Klíma a dodává: "Jedná se o lidi, kteří vniknou potají do cizích životů jako paraziti a postupně svého nositele zahubí, ať už finančně či přímo fyzicky."

První příběh, detektivka Zrozen bez porodu se Simonou Stašovou a Jurajem Kukurou v hlavních rolích, měla premiéru na jaře 2010. Oba herci se objeví také v Kruté nevěře, v níž hraje Václav Jiráček, Tatiana Vilhelmová, Gabriela Štefanová, Michal Dlouhý a další.


Juraj Kukura a Simona Stašová

Do idylky přijde rána

Krutá nevěra začíná šťastně. Manželé Petr a Jana Roubalovi (Václav Jiráček a Tatiana Vilhelmová) jsou svoji dva roky a čekají první dítě.

Do této idylky však přijde nečekaná rána: těhotná Jana najde jednoho dne v poště obálku, z níž se vysypou snímky jejího manžela Petra při erotických hrátkách s atraktivní Markétou Tichou (Gabriela Štefanová).

100 KŘESTNÍCH JMEN

Vybíráte jméno pro miminko?
Nebo se jen chcete dozvědět,
jestli vám vaše jméno pomáhá
či naopak něčím škodí?

ČTĚTE NÁŠ SERIÁL

A aby byly důkazy kompletní, jsou v obálce i vytištěné přepisy milostných e-mailů a SMS zpráv mezi Petrem a Markétou Tichou.

Jana se zhroutí, předloží obsah obálky manželovi a Petr se jí svěří s celou historkou. Jak se seznámil při brouzdání po internetu s dotyčnou ženou, jak se s ní ze zvědavosti sešel a protože mu dávala najevo, že ji okouzlil, nakonec jí i podlehl.


Tatiana Vilhelmová

Soukromá reality show

Jenže Petra pak krátce poté Markéta seznámí s dalšími lidmi, muži i ženami, od nichž se Petr dozví, že se stal obětí jejich hry a že vše od začátku zinscenovali. Jsou totiž parta, která se baví neštěstím druhých. Rozvracení vztahů jiných je jejich soukromou reality show…

Rozrušená Jana potratí a uzavře se před světem. V tomto okamžiku vstupují do hry protagonisté prvního filmu (Zrozen bez porodu), což je zdravotní sestra Věra Podlipná (Simona Stašová) a záhadný doktor Zahálka (Juraj Kukura). Přesvědčí zoufalou Janu, aby se svými „vetřelci" bojovala. Zahálkův důmyslný plán pomsty počítá i s manželem atraktivní Markéty, bohatým obchodníkem Danielem Tichým (Michal Dlouhý).

irt, ŽenyproŽeny.cz
Foto: Česká televize

Přečtěte si také


Diskuse: Krutá nevěra Filipa Renče ze světa zločinu

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci