Anglická hvězda Wayne Rooney zachraňuje v Praze manželství

4.10.2010 16:30   |   Společnost
Wayne Rooney, hvězda fotbalového Machesteru United a anglické reprezentace, zachraňuje v Praze svoje manželství. Rozepisuje se o tom britský tisk.

Rooney

Daily Mail a další média uvádějí, že Wayne s manželkou Coleen odjeli do české metropole, aby si tady zopakovali líbánky.

Wayne je nyní zraněn a nehraje, zato v manželství má co napravovat. Nedávno se na něj provalilo, že v době, kdy byla jeho žena těhotná a čekali narození syna Kaie, několikrát si povyrazil s prostitutkou.

Před pár dny oznámil mluvčí britských módních obchodů Littlewoods, že se Coleen Rooney stala jejich tváří a v Praze pro ně nafotí novou kolekci, kterou sama navrhla. Na poslední chvíli se tedy Wayne přidal, aby se pokusil slepit jejich rozklížené dvouleté manželství.

Pomůže romantika manželům?

Cestující na londýnském letišti Heathrow, kteří si bulvárem propíraných čtyřiadvacetiletých manželů všimli, popisují pár jako nezvykle vážnou dvojici.

„Nevypadali jako novomanželé na svatební cestě, dokonce to ani nevypadalo, že vůbec někam odjíždějí spolu,“ řekl reportérům jeden ze svědků.

Colleen se nechala slyšet, že Wayneovy večírky, kdy za služby prostitutky platil v přepočtu na pětatřicet tisíc korun, mu nejspíš nikdy neodpustí. Nicméně v deníku The Sun citovali jejich společného přítele, podle něhož by Coleen přesto uvítala, kdyby s Waynem bylo všechno jako dřív.

Čtyřdenní pobyt v romantické Praze má napomoci k návratu důvěry a lásky. Bude mít kouzlo naší stověžaté Matičky opravdu takovou moc?

bri

Přečtěte si také


Diskuse: Anglická hvězda Wayne Rooney zachraňuje v Praze manželství

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci