Jen žádný sex, říká Ondřej Brousek své milence

29.9.2010 10:00   |   Společnost
Herec a muzikant Ondřej Brousek (29) již dva roky žije ve vztahu s hereckou kolegyní Annou Remkovou (30), dcerou našeho prvního kosmonauta Vladimíra Remka a poslance Evropského parlamentu za KSČM. Kvůli ní opustil manželku Adélu Brouskovou Gondíkovou (37) a dceru Nellinku (6).

Brousek

S přítelkyní Annou Remkovou poprvé hraje v Divadle Na Fidlovačce přímo manželskou dvojici v anglické hře s předlouhým názvem "Jen žádný sex prosím, jsme přece Britové! aneb Všichni v tom jedou".

V životě je to naopak

„V Divadle Na Fidlovačce se jedná o bláznivou komedii o tom, co se může stát, když e-shop pošle mladým manželům omylem erotické zboží namísto švédských skleniček. Nikdy jsem v podobné hře nehrál, takovéto role jdou skvěle mému tátovi," vysvětluje nejmladší z rodu Brousků, který proto velmi uvítal, že na scéně je právě se svou milenkou.

„I když hra říká Jen žádný sex, tak v životě žiju přesně naopak. Náš vztah s Annou je v pohodě a svou dceru Nellinku se také pečlivě starám. Byl jsem ji i doprovodit do první třídy," svěřuje se hrdý otec, který je rád, že dcerka má hudební nadání, hraje na piano a zpívá.

Ondřej Brousek často komponuje scénickou hudbu a nyní připravuje muzikál. Bude prý o jedné významné osobnosti, víc však prozradit nechce. „Ale každopádně bude úplně jiný, než jsou současné muzikály," tvrdí.

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Jen žádný sex, říká Ondřej Brousek své milence

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci