Šetřete chytře, s novou službou máte ušetřeno.cz

2.9.2010 19:00   |   Peníze
Klasické cenové vyhledávače jsou dnes velmi žádanou internetovou službou, která dokáže ušetřit těžce vydělané peníze i drahocenný čas.

ušetřeno.cz

S ojedinělým konceptem přichází služba ušetřeno.cz, která nabízí porovnání finančních produktů na českém trhu. A pokud si finanční produkty vymezíme hezky ze široka a zahrneme mezi ně neustále rostoucí ceny energie stejně jako například poplatky za bankovní produkty, dostáváme se k zajímavým možnostem, jak ušetřit.

Unavují vás složenky za elektřinu, které k vám domů chodí se železnou pravidelností a o jejichž přiměřené výši leckdy pochybujete? Trápí vás neustále rostoucí ceny plynu? Nebo uvažujete, že využijete některý z obvyklých bankovních produktů, jakým je hypotéka, půjčka či spoření a ze zběsilých ceníků, které vám poskytne banka, vám jde hlava kolem?

Nová služba ušetřeno.cz nabízí porovnání tuzemských energetických společností a stejně dobře dokáže porovnat také bankovní produkty. Databáze poskytovatelů je jednou z nejkvalitnějších na českém trhu a každým dnem roste.

Ucelený přehled, kde ušetřit

„Chceme zákazníkovi poskytnout perfektní a ucelený přehled o finančních produktech na našem území a ukázat mu, kde a kolik přesně je možné ušetřit,“ říká zakladatel projektu David Nevečeřal. Tím však ušetřeno.cz zdaleka nekončí. „Zpravidla největší obtíže bývají se samotným vyřizováním žádostí o změnu poskytovatele. Po tom, co vám naše aplikace spočítá, kolik můžete ušetřit, stačí jen stisknout odeslat a ušetřeno.cz se postará o vše ostatní. Domů vám přijdou nové podklady čekající pouze na podpis,“ doplňuje Nevečeřal.

Těžiště služby leží bezpochyby v její eleganci, komplexnosti a naprosté jednoduchosti. Během několika málo okamžiků porovnáte svůj současný stav se stavem pro vás ideálním, neboť systém vypočítá vaše přesné výdaje podle ceníků každého z poskytovatelů. Nabídne vám tak prostě to nejvýhodnější řešení.

Celý proces není nic složitého a zcela jistě jej zvládne každý. Například při porovnávání dodavatelů elektřiny zákazník vyplní vybrané údaje ze své faktury do chytrého formuláře, který si data přepracuje pro potřeby výpočtů cen také dalších poskytovatelů. Data analyzuje a navrhne ideální řešení.

„Nespornou výhodou je objektivita poskytnuté rady. Nemáme žádný zájem na propagování pouze určité organizace či určitého dodavatele a proto si zákazník může být jistý, že vybrané řešení je skutečně to nejlepší, které se v současné době na trhu nabízí,“ komentuje Nevečeřal jednu z dalších výhod své služby.

Ušetřeno.cz vše zařídí

„Kde ostatní končí, my začínáme,“ zní oblíbené heslo mnohých firem. U projektu ušetřeno.cz to platí dvojnásob. Největší komfort přichází při potvrzení, že se vám navržené řešení líbí, a že tedy tuto možnost využijete. Místo pobíhání po kancelářích, kde si vás přehazují jako horký brambor a místo pročítání se hromadou nepřehledných pokynů a formulářů můžete klidně hodit nohy na stůl a odpočinout si. Zbytek otravného a leckdy zdlouhavého procesu proběhne bez vaší přítomnosti, ušetřeno.cz vše zařídí díky informacím, které jste zadali při porovnání nabídek.

„Často se setkáváme s obavami zákazníků ohledně změny poskytovatele takový služeb. Tyto obavy jsou zbytečné, spolupracujeme pouze s důvěryhodnými firmami,“ říká zakladatel a investor projektu v jedné osobě. Dodává také, že ani obavy z „odstupného“ nejsou ničím podložené. „Žádné takové poplatky neexistují,“ upřesňuje Nevečeřal.

Pokud se ptáte, kolik můžete ušetřit vy a vaše domácnost, odpověď v článku nenaleznete. Za pár vteřin vám ale tuto otázku dokáže zodpovědět služba, se kterou máte ušetřeno.cz.

re



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci