Dvoubarevné maso

Kategorie: Masové směsi
Autor: adéla
Doba přípravy: do 60 minut
Diskuse: žádný příspěvek 
Dvoubarevné maso

Ingredience

Vepřové uzené koleno, hovězí oháňka, 2 cibule, 4 řapíkaté celery, 4 rajčata, olej, 3–5 stroužků česneku, 3 chilli papričky nebo lžička sušeného chilli, hovězí bujón z 1 nebo 2 kostek, 1 lžíce worcesteru, vinný nebo balzamikový ocet.

Příloha

Chléb, pečivo.

Postup přípravy

V papiňáku rozehřejeme olej a osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli s kousky rajčat, paprikou a chilli. Po pěti minutách přidáme omyté spařené koleno a oháňku. Necháme dusit.

Přilijeme vývar a vaříme, dokud maso nezměkne.

Koleno a oháňku vykostíme, nakrájíme a vložíme do polévky. Podle chuti okořeníme, zakápneme vinným octem a worcesterem.

Podáváme v hlubokém talíři. Porci obou mas přelijeme trochou vývaru, který rozvařením zeleniny a cibule zhoustl.

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Dvoubarevné maso

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci