Klára Kolomazníková chce moderovat Talentmanii

22.7.2010 03:30   |   Společnost
Zpěvačka Klára Kolomazníková (30) opět vyzkoušela něco nového. Po zvětšení prsou se účastní konkurzu na spolumoderátorku Leoše Mareše (34) v Česko Slovenské show Taletmania, kterou za pár týdnů uvede Nova s Markízou.

Kolomazníková

Avšak ani zpívání se Klára Kolomazníková, známá zejména z dívčí formace Holki, určitě vzdát nechce. „Jsem velmi akční člověk a ráda zkouším nové věci. Když jsem se o konkurzu dozvěděla, řekla jsem si – proč to nezkusit," prozradila.

Televizní casting jako nová motivace

Ke konkurzu, jehož upoutávky se z velké části točily na pražské Smíchovské Kolomazníkovápláži, si Klára Kolomazníková nic zvláštního nepřipravovala.

Na mikrofon i na objektivy je zvyklá, takže si prý v hlavě pouze srovnala, co všechno chce před kamerou říci.

Ačkoli v internetovém hlasování mezi ostatními zájemkyněmi o post moderátorky zatím získanými hlasy úplně nevyčnívá, sama tvrdí, že své účasti nijak litovat nebude.

„Uvidím, kolik hlasů nakonec budu mít, za každý moc děkuji. Je to pro mě zase nová motivace a pokud se nějak dostanu trošku dál, budu moc ráda," svěřila se Klára.

Na obrazovce TV Nova v úterním ranním vysílání však dramaturg projektu Vítek Pokorný naznačil, že už svou favoritku má. A je jí údajně mediálně zcela neznámá dívka.

Všechno bude jasné už za několik dní, v neděli 25. července. O výběru moderátorky rozhodnou tvůrci pořadu s ohledem na veřejné hlasování návštěvníků webu.

ko

Přečtěte si také


Diskuse: Klára Kolomazníková chce moderovat Talentmanii

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci