Zpěvák Vlasta Horváth: Potřeboval bych nad sebou bič

15.7.2010 16:00   |   Společnost
VIDEO – O zpěvákovi Vlastovi Horváthovi (32) nebylo teď dlouho slyšet. To se má už brzy změnit. Založil novou skupinu a chystá nové písně a doufá, že s nimi rozvíří vody showbyznysu.

Vlasta Horváth s manželkou

„Mám teď polonovou kapelu. Polo proto, že tři z nich jsou vlastně moji bráchové, ale perfektně nám to klape. Tak doufám, že se nám podaří prorazit," svěřil se Korzu hudebník Vlasta Horváth (na titulním snímku je s manželkou Markétou).

Se vším se piplám

„Připravuji doma nové písně a chystám se je co nejdříve dotáhnout do konce. S bráchy nám to skvěle funguje, jsme na stejné vlně a máme i podobné cítění. Jediný problém je, že jak nemám nad sebou bič v podobě vydavatelství, tak se s tím strašně piplám, až se to trochu protahuje. Věřím ale, že výsledek bude o to lepší," tvrdí zpěvák.

Video
Vlasta Horváth – Zoufale sám

V srpnu vyráží na dovolenou, ale ještě neví přesně kam. „S manželkou se rozhodujeme, kam pojedeme. Já jsem pro Chorvatsko, Markéta pro Bulharsko. Ať to ale bude kamkoli, nakoupím spoustu časopisů, fláknu tam sebou a určitě budu relaxovat. Chtěl jsem jet původně autem a vzít si kytaru, Markéta ale nechce. Touží letět letadlem. Tím pádem mám smůlu a budu se muset obejít bez kytary," říká Vlasta Horváth trochu zklamaně.

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Zpěvák Vlasta Horváth: Potřeboval bych nad sebou bič

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci