Paris Hilton zatkli v Africe na fotbale

7.7.2010 14:30   |   Společnost
Bohatá dědička hotelového impéria Paris Hilton (29) byla zadržena policisty v jihoafrickém městě Port Elizabeth. Ve vězeňské cele si pobyla čtyři hodiny. Pak byla propuštěna.

Paris Hilton

Paris Hilton (na titulním snímku) přišla na zápas mistrovství světa ve fotbale mezi Brazílií a Nizozemskem ve společnosti svých amerických přátel – herce Leonarda DiCapria (35) a modelky Jennifer Rovero (31), někdejší Playmate 1999 magazínu Playboy.

RoveroNašla se marihuana

Psi vycvičení na vyhledávání drog zavedli policisty na stadionu k sedadlům obou blondýnek. V drahé kabelce se našla marihuana.

Obě ženy byly zadrženy a převezeny na policejní stanici, kde jim byly odebrány otisky prstů. Na předvedení před soudce si počkaly čtyři hodiny.

A soudce nakonec Paris Hilton propustil. K zakázané látce se totiž přiznala Jennifer Rovero (na snímku vpravo) – tvrdila, že v zemi, odkud pochází, není vlastnění menšího množství marihuany trestné. Takže si prý neuvědomila, jaké to může mít v Jihoafrické republice následky.

Někomu se věří…

Je zvláštní, že soudce uvěřil Jennifer Rovero, která pochází z amerického Austinu ve státě Texas, kde je trestné i držení opravdu velmi malého množství drog. Avšak výmluva zabrala a někdejší Playmate vyvázla, podle listu Daily Mail, s pokutou 1000 jihoafrických randů (2600 Kč).

Návrhářka, zpěvačka, herečka a celebrita Paris Hilton se pak rychle přihlásila svým příznivcům přes Twitter, kde napsala:

„Vše je v pořádku. Neobvinili mne, ani nezatkli, protože jsem nic neudělala. Jen jsem pomáhala policii s vyšetřováním a odpovídala na jejich na otázky. Byli moc milí a přátelští. Jižní Afrika je prostě báječná!"

Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Paris Hilton zatkli v Africe na fotbale

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci