Milan Drobný: Dvacet let hledám tu pravou

6.7.2010 00:00   |   Společnost
VIDEO – Je spousta mužů, kteří se při slově svatba otřese nechutí. U zpěváka Milana Drobného (65) je tomu naopak. Když se ho zeptáte na ženění, okamžitě se mu lehce zamlží oči.

Drobný

„Posledních dvacet let se snažím usadit se. A do třetice a naposledy se oženit. Ale nějak nejsou lidi," svěřil se. A přitom, jak tvrdí, dělá prý maximum, aby konečně zakotvil.

DrobnýO perspektivní vztah nezavadím

„Fakt nevím, kde je chyba. Doby ´kalení a balení´ jsou tytam, výrazně jsem se zklidnil, ale o perspektivní vztah nezavadím," posteskl si Milan.

Má za sebou dvě svatby a tedy i dva rozvody a ještě se soužití muže se ženou dostatečně nenabažil.

„Není to tak dávno, co jsem měl k oltáři docela solidně nakročeno. Ale pak se všechno nějak zkazilo a ze vztahu nezbylo nic. Byla-li to její chyba, nebo moje, ví bůh. Teď jsem rád, že to tak dopadlo, protože ´okroužkováním´ by se nic nevyřešilo. Byli jsme každý z jiného těsta," zadumal se zpěvák, který si ke své letité profesi přibral další a dal se na spisovatelskou dráhu.

Chystá knížku o děvkách a intrikách

Rozhodnutí být literátem v něm prý uzrálo ve chvíli, kdy se zamýšlel nad svým životem. Napsal sice již dříve kuchařku, ale to podle něj není literatura.

Video
Milan Drobný – Ztrácím svou lásku

„Chystám knihu, která se bude jmenovat Dívky, děvky, valchaři a intriky, v níž jsou hlavními postavami karbaník, prostitutka, osoba ze showbyznysu a sportovec. Jde o napínavé příběhy lidí, které osobně znám a které jsem vyzpovídal. A samozřejmě v nich vystupuji i já," prozradil Milan Drobný.

Kniha měla být na pultech koncem letošního roku. „Když nemohu udivovat okolí coby skvělý manžel, proslavím se aspoň jako spisovatel," věří si Drobný.

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Milan Drobný: Dvacet let hledám tu pravou

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci