Z Renaty Langmannové je policistka, shodila šest kilo

1.7.2010 02:30   |   Společnost
Když se Renata Langmannová (23) stala Českou Miss 2006, byla to "holka krev a mlíko" z Moravy. Nyní je poněkud vyhublou modelkou, která se ale úspěšně prosadila především na zahraničních přehlídkových molech.

Langmannová

„V době, kdy jsem vyhrála Českou Miss, mi bylo devatenáct. Teď mi bude čtyřiadvacet a za ta léta žena vyzraje a změní se. Vždyť já jsem zhubla jen šest kilo, víc ne," tvrdí Renata, která nyní ukončila na Policejní akademii bakalářská studia a chce dále pokračovat.

„Je ze mě tedy bakalářka a udělala jsem přijímací zkoušky na magisterské studium. I když jsem nejčastěji cizině, mám zájem tady vystudovat, protože jednou chci být jen v Česku a s Čechem," vysvětluje.

S cizincem by nežila

Renata žije dva roky s přítelem, podnikatelem Ondřejem Novotným (32), který má pochopení pro její modelingovou práci ve světě.

A prý si vůbec nedovede představit, že by mohla natrvalo žít v zahraničí a s cizincem.

„Poznala jsem muže v různých zemích. Potřebuji ovšem mít vedle sebe člověka se stejnou mentalitou, jakou mám já."

Nyní Renata představila v pražském Tančícím domě několik značkových modelů na prezentaci společnosti Fashion Days, která prodává exkluzivní modely prostřednictvím internetu.

„Internetové nákupy jsou jistě pohodlné," myslí si Renata Langmannová, "ale, co se mne týče, já vůbec nemám ráda nakupování. Navíc si pokaždé nechávám odborně poradit."

Tek a foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Z Renaty Langmannové je policistka, shodila šest kilo

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci