Ondřej Brzobohatý pracuje na miminku

7.5.2010 00:00   |   Společnost
Jediný syn herce Radka Brzobohatého a slovenské herečky Hany Gregorové, moderátor, hudebník a herec Ondřej Brzobohatý (27), plánuje pořídit si rodinu.

Ondřej Brzobohatý

„Samozřejmě že chceme mít dítě," prozradil všestranný umělec. A přestože se stále věnuje početným pracovním aktivitám, tvrdí, že manželku Johanu (30) nezanedbává.

Plány jsou jedna věc...

„Trávíme spolu víkendy a jezdíme často na výlety," upřesňuje Ondřej, který už se těší na společnou dovolenou. Tu letos chtějí strávit v jižních Čechách. Jak se mu to podaří sladit s pracovními závazky, to už ale raději neupřesňuje.

Ondřej, který podílel na realizaci projektu Michala Horáčka Kudykam, nebo je autorem znělek k pořadům Konečně jsi tady, Pustit žilou či k úspěšné televizní soutěži R. BrzobohatýHádej, kdo jsem!, totiž přijal roli v obnoveném muzikálu Jesus Christ Superstar v pražském Hudebním divadle Karlín.

Takže v létě ho čekají perné zkoušky. Navíc chystá nové hudební aktivity v moravské metropoli Brně.

Urovná miminko vztah s rodiči?

S Johankou, která působí jako PR manažerka, Ondřej před svatbou šest let chodil. Svoji jsou už dva roky.

S matkou Hanou Gregorovou (57) a s otcem Radoslavem Brzobohatým (77) (na snímku vpravo), kteří jim ani nepřišli na svatbu, si však mladí moc nerozumějí. Vše by se ale možná změnilo, kdyby na svět přišlo vytoužené miminko...

A i když se tehdy šuškalo, že se "museli" brát, je pár stále bezdětný. „Ne, že by se nedařilo, ale netlačíme na pilu. Až to přijde, tak to přijde," pokrčí Ondřej rameny. Jeho žena Johanka navíc teď od května předcvičuje jógu, která pomáhá ženám, kterým se nedaří přijít do jiného stavu.

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Ondřej Brzobohatý pracuje na miminku

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci