Madonna, Demi Moore i Cameron Diaz radí, jak na sex a vztahy

14.5.2010 00:00   |   Společnost
Takové hvězdy jako Cameron Diaz (37), Demi Moore (47) či Madonna (51) se rozhodly participovat na nové knize rad z oblasti sexu, randění a vztahů.

Demi Moore, Madonna, Cameron Diaz

T. J. Jeffersonovi, autorovi knihy That's What SHE Said: Women Reveal What Men Really Need to Know (v překladu Tohle řekla: Ženy odhalují to, co muži opravdu potřebují znát), předaly své ručně psané poznámky.

Co radí Demi Moore?

Pokud chcete vědět, jak dostat Demi Moore do postele, vyčtete z nich: "Pokud nás chcete svlečené, soustřeďte se na to, co dáváte, ne na to, co dostáváte. Může se vám podařit jednou zaskórovat, ale my vycítíme na míle daleko vaše sobecké touhy, a pak.. nezájem," napsala Demi.

"Ženy jsou sice od přírody pečovatelky, ale neberte to jako samozřejmost. Milostný vztah, po jakém prahneme, začíná tím, že nás oceníte," dodala

Madonna: Touha po převaze

Na druhou stranu Madonna neskrývala svou touhu po převaze. kniha"Ženy jsou zde proto, aby likvidovaly mužské ego, prostě a jasně. Smiřte se s tím a život bude jednodušší," uvedla.

Kniha, ke které napsal předmluvu manžel Demi Moore Ashton Kutcher, také nabízí pár moudrých rad od Cameron Diaz, která se ráda "ztrácí v divech lásky, v krásných věcech a svůdnosti". Také další osobnosti, jako hvězdička amerických sitcomů osmdesátých let Soleil Moon Frye (33), přispěly svým životním moudrem. Ta napsala prostě: "Máme to rády divoký a sprostý, stejně jako vy…"

Muži nepochopili nic

Jefferson na myšlenku vytvořit tuto knihu přišel díky jedné ze svých přítelkyní. Ta mu v roce 2003 darovala knížku s názvem "Vše, co muži pochopili o ženách". Když ji otevřel, našel sto čistě bílých stránek. Byl to jasný signál – muži o ženách nevědí NIC.

To Jeffersona donutilo jít přímo ke zdroji a oslovit ženy, aby zjistil, co přesně muži potřebují vědět. Několik let se tak vyptával svých kamarádek i dalších žen, aby zaplnil stránky své knihy.

ko

Přečtěte si také


Diskuse: Madonna, Demi Moore i Cameron Diaz radí, jak na sex a vztahy

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci