Daniel Hůlka: Jsem vděčný za vstřícnost žen

11.5.2010 00:00   |   Společnost
Draculovo dítě, Daniel Hůlka (41), se sice nenarodil v transylvánském Rumunsku, ale stejně jako hlavní představitel muzikálové předlohy dokáže být mužem mnoha tváří.

Dan Hůlka

„Když jsem začínal v Draculovi, téměř sedm let jsem jenom kontinuálně pracoval. Poté jsem zjistil, že to tak už dál nejde. Člověk občas potřebuje vysadit, načerpat nové síly a relaxovat," potvrdil Hůlka, který si na své záliby snaží najít čas v jakémkoliv období svého života.

Dracula je na volejbal

Daniel má pro relaxování z čeho vybírat. Jako správný Blíženec má široký okruh zájmů a činností, ke kterým se uchyluje, když je potřeba si odpočinout. „Celý život mě drží volejbal, který jsem hrál závodně v Mikulově. Moře a hory jsou pro mě taktéž velice silné věci, které mě fascinují a přitahují," upřesnil zpěvák a muzikálový herec.

Pravdou je, že Hůlka naopak nepřitahuje hory, nýbrž stvoření mnohem křehčího uskupení. Mnoho žen by se jistě rádo některého z Danových relaxačních pobytů zúčastnilo. „Musím s pokorou říci, že naštěstí zájem o mou osobu ze strany žen pociťuji. Ženy kolem mě se chovají velice vstřícně, což je samozřejmě příjemné. A já jsem za to vděčný," uzavřel charismatický zpěvák.

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Daniel Hůlka: Jsem vděčný za vstřícnost žen

Dany, držím Ti palce

14.5.2010   |   20:49   |   od: Lenka
Ahoj, Dany. Jsem Tvá fanynka a moc obdivuji Tvou výdrž v muzikálu Dracula, který je mým nejoblíbenějším. Chtěla bych Ti jen napsat, že bys do nového zpracování mohl vložit víc procítěnosti a ne jej jen odzpívat.
Viděla jsem nové zpracování Draculy, ale s tím z roku 1996 se nedá srovnat. Tehdy jsi děj plně prožíval, byly tam city k Adrianě a Lorraine (což bylo z Tvého krásného zpěvu znát, a to velmi silně). Dokázal jsi diváky přesvědčit, jak se Dracula cítí.
Mám Draculu nahraného, a u toho z roku 1996 si vždycky trochu popláču. Jsem prostě taková romantička.
Chápu, že musíš být z tolika představení unavený, ale přesto Ti držím palce, aby se Ti dařilo a měl jsi štěstí a úspěch i v jiných představeních.
Tvá fanynka Lenka.
Zobrazen poslední příspěvek, celkový počet 1 příspěvek.
poslední příspěvek: 14. 5. 2010 20:49
ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci