Nevěrný Ondřej Brousek učí dceru Nellinku zpívat

14.4.2010 00:00   |   Společnost
Nejmladší z rodu Brousků, herec a vynikající muzikant Ondřej Brousek (29), sice po šesti letech manželství opustil svou ženu Adélu Brouskovou Gondíkovou (36), ale dceři Nellince se pořád pečlivě věnuje.

Ondřej Brousek

"Nellince bude šest let, je velmi muzikální, učí se hrát na piano a já se snažím rozvíjet její hudební talent," říká Ondřej Brousek pyšně. "Teď jsme například procvičovali Ach, synku, synku – já jsem hrál a ona moc pěkně zpívala," podotýká.

Již půldruhého roku žije Ondřej Brousek ve vztahu s hereckou kolegyní Annou Remkovou (30), dcerou našeho prvního kosmonauta Vladimíra Remka, poslance Evropského parlamentu za KSČM. S Annou se poznal v pražském Divadle Na Fidlovačce, kde tehdy působil ještě spolu se svou manželkou Adélou. Ta kvůli tomu z Fidlovačky raději už před rokem odešla.

Herecký klan plný muziky

Ondřej Brousek má velký zájem na tom, aby jejich rodinný herecký klan dál rozvíjel hudební talenty:

"Děda Otakar Brousek hrál zamlada v orchestru a dodnes úžasně vnímá muziku. A děda Josef Mixa zase válel na housle. Můj táta, kdyby se věnoval víc klavíru než herectví, byl by určitě velmi dobrým pianistou."

Kromě herecké kariéry v Divadle Na Fidlovačce se Ondřej věnuje tvorbě scénické hudby. Složil ji například k televiznímu filmu Bez tváře – bude mít premiéru 18. dubna na ČT1.

"Teď dokončuji hudbu ke hře Stvoření světa a jiné, kterou napsal americký dramatik Arthur Miller. Premiéru tohoto představení uvede Fidlovačka 6. května. Letošní jaro je pro mně velmi inspirující, život se mi zdá jasnější a veselejší," dodává Ondřej Brousek.

Korzo, ŽenyproŽeny.cz
Foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Nevěrný Ondřej Brousek učí dceru Nellinku zpívat

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci