Móda jara? Romantika i farmářský styl!

2.4.2010 00:00   |   Styl
V módě je vše dovoleno. Ale přece jen jsou tu vlny odlišné od minulých let. Například kostkované košile s designem ubrusů z padesátých let nebo znovu se vracející námořnický styl.

módní holka

Co si tedy na jaro pořídit, poradí módní návrhářka Věra Kocová:

KocováJarní kolekce jsou plné ženskosti, nabízí se řada stylů, délek, nejrůznějších vzorů, především květinových. Návrháři se totiž inspirovali módou 90.let, lehce „šmrncnutou“ módou 80.let

Trendové barvy

Vycházejí pro tuto sezónu ze země, ale najdou se i syté a výrazné barvy. Kraluje především béžová, jemně hnědá, čokoládová, pudrová, růžová, bílá, šedá, zelená ve všech odstínech. Ze sytých barev je to zářivě žlutá, azurová, fuchsiová, švestková, ebenová a nestárnoucí černá.

Obuv

Obuv je také velmi pestrá a z nejrůznějších materiálů. Vše je elegantní a jednoduché. Trendem jsou platformy, podpatky různých výšek a tvarů.

Pokud vám boty na podpatku nevyhovují, kupte je na rovné podrážce - baleríny jsou stále v kurzu. Hitem jsou rovněž perforované kozačky z jemné kůže, které vypadají velmi dobře ke kraťasům nebo džínové sukni. Předpokladem ale je, že máte štíhlé nohy……

Kabelky

Módní jsou stále kabely větších rozměrů, různých barev, tvarů a materiálů.

Farmáři

Velmi módní je opraná džínovina à la farmář – džíny, džínové sukně, krátké šortky, bundičky, overaly bez rukávů a široké kostičkované košile….. připomínající ubrusy padesátých let.

Motorkáři

V šatníku by vám neměla chybět černá kožená bundička na zip, inspirovaná motorkářským stylem, kterou můžete dobře kombinovat s různými styly a materiály.

ilustraceHledáte inspiraci na ples?
Prohlédněte si fotogalerii

Romantici

Pro pařížský romantický a sportovní městský styl je společná kombinace sexy džín a zajímavých tunik, delších topů a měkkých pulovrů.

Pokud si můžete dovolit korzet, tak je velmi šik, když jej zkombinujete se sportovnějším oblečením a velmi sexy působí i v sáčku. Nesmíme zapomenout ani na jemně vyšívanou černou nebo tělovou krajku, kombinovanou se saténem nebo hedvábím, ve stylu 80.let. To dodá modelům vyzývavý punc ženskosti.

zup

Přečtěte si také


Diskuse: Móda jara? Romantika i farmářský styl!

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci