Britney má doma maminku, přítel šílí

25.3.2010 00:00   |   Společnost
Zpěvačka Britney Spears (28) poprosila maminku Lynne Spears, aby se k ní nastěhovala. Její přítel Jason Trawick (38) prý do rozhodnutí Britney nemá co mluvit.

Britney Spears

Popová diva je ještě pořád z rozhodnutí soudu v poručnictví svého otce Jamie Spearse. Navíc se odstěhovala z Los Angeles a bydlí v malém městě na Floridě. Teď se do jejího života ještě vložila matka a není jasné, jak dlouho to její přítel Jason Trawick zvládne.

"Jason měl pocit, že do toho absolutně nemůže mluvit. Nechal to ale být, protože Britney se vždycky hodně zlepší nálada, když je maminka poblíž. Lynn také pomáhá řešit hádky mezi Britney a jejím otcem," řekla jedna známá páru reportérům listu OK!.

S přítelem na válečné stezce?

Zpěvačka chodí s Trawickem už rok, ale v poslední době to prý skřípe. Na konci února se dokonce na pár dní opět rozešli, protože se neustále hádali. "V poslední době jim to neklapalo a oba si potřebovali trochu odpočinout. Prostě to moc dobře nefungovalo," dodal zdroj.

Britney, která má dva syny s bývalým manželem Kevinem Federlinem, začala se současným přítelem randit v březnu 2009. V srpnu se na krátkou dobu rozešli, ale brzy se zase smířili. Říká se také, že Jason zpěvačku už několikrát požádal o ruku.

Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Britney má doma maminku, přítel šílí

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci