Machová: S Van Dammem bych se ještě ráda potkala

23.3.2010 00:00   |   Společnost
Jen málokteré dívce se poštěstí, že jí korunku předá taková legenda, jakou je bezesporu herec Jean Claude Van Damme. Vítězka české části Miss World 2010 Veronika Machová (19) to štěstí měla, bohužel si ho ale vůbec neužila.

Veronika Machová

"Byla jsem tak nervózní, že jsem si jeho přítomnost prakticky neuvědomovala," vyprávěla 178 centimetrů vysoká studentka pedagogické fakulty UK. "Koukala jsem akorát do kamery a do publika, kde na mě mávala mamka. Van Damma jsem moc nevnímala a teď mě to docela mrzí," prozradila.

Novopečená vítězka hereckou legendu obdivuje a ráda by se s ní ještě jednou setkala. Bohužel ale neví, jestli bude možnost.

Snad mi Miss pomůže při práci

Z titulu měla Veronika velkou radost. Prý vůbec nedoufala, že se umístí. "Dávala jsem šanci opravdu každé dívce, takže o to větší to pro mě bylo překvapení, když jsem uslyšela svoje číslo. Mamka s taťkou a přítelem mě tu celou dobu podporovali, jsem ráda, že už to mám za sebou," řekla s úlevou.

A co od výhry vlastně očekává? "Očekávám, že zažiju nové věci, že se někam podívám a nakouknu do showbyznysu. Také doufám, že budu mít lepší pracovní podmínky. Ale uvidíme, nechám to osudu," tvrdí rodačka z Rokycan.

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také

Diskuse: Machová: S Van Dammem bych se ještě ráda potkala

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci