Dara Rolins: Zima je lepší, než déšť a bláto

16.3.2010 00:00   |   Společnost
Zpěvačka Dara Rolins (37) má ráda zimu. I když se na jaro a na sluníčko pochopitelně moc těší, letošní sněhovou nadílkou je doslova nadšená. "Bílá zima mně vůbec nevadí, naopak. Baví mě zimní sporty a letos jsem si jich užila do sytosti," říká Dara Rolins.

Dara Rollins

Zpěvačka bydlí v domku kousek od Prahy, za sněhem nemusela jezdit daleko. Ještě teď se kolem jejího domova drží, i když už není tak zářivě bílý.

"Lyžování kousek od Prahy jsem nikdy nezažila, až letos, bylo to prostě úžasné. S malou jsme vyšly z domu a hned jsme se mohly koulovat nebo stavět sněhuláka," pochvaluje si zpěvačka.

Dara Rolins si také myslí, že když mrzne, je to mnohem lepší, než když je jen pár stupňů nad nulou. Daleko víc než zima jí prý vadí déšť, bláto a plískanice.

Teplé prádlo? Neznám

Zpěvačka také prozradila, že ani v mrazech žádné teplé prádlo nenosí. "Nanejvýš si vezmu tenké legíny pod kalhoty a třeba pod svetr ještě košilku. Žádné speciální prádlo ani nějaké teplé kalhotky prostě nemám," upřesňuje.

A měla Dara na sobě vůbec někdy bombarďáky? "Asi ne, já totiž ani nevím, co to je… Nikdy jsem neslyšela, že taková věc existuje. Bombarďáky jsou, pokud vím, letadla. Ale že by část oděvu?" podivuje se Rolins.

ko

Přečtěte si také

Diskuse: Dara Rolins: Zima je lepší, než déšť a bláto

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci