Finalisté SuperStar znovu společně na pódiu!

13.1.2010 00:00   |   SuperStar
Na jednom pódiu se již v sobotu opět sejdou finalisté premiérové řady soutěže Česko Slovenská SuperStar. V pražské O2 aréně je na programu velkolepý SuperKoncert.

Česko Slovenská SuperStar

Jedinečnou možnost spatřit pohromadě všech dvanáct finalistů nedávno skončené pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar a slyšet je zpívat naživo budou mít návštěvníci připravovaného SuperKoncertu. Konat se bude 16. ledna od 17 hodin v pražské O2 aréně.

Na jevišti to roztočí vítěz Česko Slovenské Superstar Martin Chodúr a další finalisté – Miro Šmajda, Dominika Stará, Jan Bendig, Monika Bagárová, Denis Lacho, Ben Cristovao, Leona Šenková, Markéta Konvičková, Paulína Ištvancová, Nikoleta Balogová a Thomas Puskailer.

Chodúr
Martin Chodúr na autogramiádě.

Naživo zazpívají písničky světových pěveckých es a kapel jako třeba hity Toma Jonese, Madonny, Guns N' Roses, Deep Purple, Kim Wild, Beyoncé Knowles, Lennyho Kravitze, Michaela Jacksona, Pink i Rihanny. Třešničkou na dortu pak bude společné vystoupení všech finalistů s písní Příběh nekončí.

Vstupenky jsou ještě k dostání – jejich cena se pohybuje od 390 do 590 korun... to je asi tak polovina částky za lístky na chystaný červnový koncert k padesátinám Michala Davida.

jik, ŽenyproŽeny.cz
Foto: TV Nova

Přečtěte si také


Diskuse: Finalisté SuperStar znovu společně na pódiu!

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci