Bočanová si musí vystačit s rybí polévkou

23.12.2009 00:00   |   Společnost
Moderátorku Mahulenu Bočanovou (42) čekají letos nepříliš veselé Vánoce. Manžel, podnikatel Viktor Mráz, bude trávit svátky se svou novou přítelkyní, zpěvačkou Martou Jandovou.

Mahulena Bočanová

Přestože měli oba manželé původně zůstat spolu, vše je nakonec jinak. Mahulena bude během vánočních svátků se svou sestrou a dcerou Márinkou. I přes všechny okolnosti si ale nechce nechat Vánoce zkazit a bude je slavit stejně jako předešlé roky.

Přiznávám, nejsem úžasná kuchařka

„Vánoční cukroví dostávám každý rok od tchyně a od švagrové. Mají v tomhle ohledu opravdu skvělé vychytávky," svěřila se Mahulena s tím, že do cukroví se příbuzným neplete.

„Já třeba vařím skvělou vánoční rybí polévku. Tu si zase ony většinou berou od mě. A kolikrát si ji berou i lidé, kteří ji zase tak moc nemusí. Často ji rozdávám po lahvích kolegyním a kolegům, kteří ji nechtějí vařit. To mě baví," říká moderátorka.

Mahulena se přiznala, že neumí moc vařit. Doma většinou vařil manžel a ona hlavně pekla. Na rybí polévku je prý ale expert. „To je taková výjimka z těch jídel. Polévky nevařím dobré, ale tu rybí mám exkluzivní," tvrdí Bočanová.

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Bočanová si musí vystačit s rybí polévkou

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci