Jitka Zelenková: Vypadli jsme, ale slušelo nám to

23.11.2009 00:00   |   TV a FILM
Málokdo ví, že zpěvačka Jitka Zelenková (59) nenosí téměř vůbec sukně. V pořadu Duety... když hvězdy zpívají, kde až do předposlední listopadové soboty účinkovala ve dvojici s Jaromírem Noskem, udělala výjimku a několikrát sukni oblékla.

Jitka Zelenková

„Právě na tohle jsem se kromě úžasného kolektivu těšila nejvíc," pravila zpěvačka, která má svůj šatník jasně daný. „Já prakticky pořád chodím pouze v kalhotách, ale tady nám návrhářky ušily tak nádherné kostýmy, že jsem se rozhodla jim důvěřovat a obléci si šaty. Celý ten tým je opravdu skvělý a já jim za ty nádherné kostýmy děkuji," řekla Jitka.

Své vyřazení ze soutěže brala velmi sportovně. „I když jsme se daleko nedostali, alespoň nám to slušelo. Viděli jste mě v něčem, v čem mě normálně neuvidíte," usmála se Jitka Zelenková.

S Jaromírem Noskem si sedla

Přestože soutěžní dvojice vypadla v rock'n'rollovém kole, největší strach měla zpěvačka ze swingu. „Jelikož je Jaromír mladý kluk, nezpěvák, tak jsem se trošičku bála, jestli jsem na něj nevybrala moc těžký swing. Pro něj je to pole neorané, v životě swing neslyšel a Karla Hálu znal možná z doslechu od rodičů. Ale touhle muzikou se nikdy nezabýval," prozradila zpěvačka.

Už na začátku jejich spolupráce Jitka věděla, že se stane tahounem celého páru. „Jsem dominantní i v životě, takže jsem doufala, že to Jarda pochopí. Co se týče zpěvu, nebylo vždycky po mém. Měli jsme hlasovou poradkyni a korepetitora a ty jsme oba respektovali," upřesnila.

V čem si naopak Jitka s Jardou notovala, byla nedochvilnost. „Stejně jako on jsem nedochvilná, takže v tomhle jsme byli úžasná dvojka," uzavřela se smíchem Jitka Zelenková.

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Jitka Zelenková: Vypadli jsme, ale slušelo nám to

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci