Zuzana Belohorcová: Krach? Vůbec ne!

18.11.2009 00:00   |   Společnost
Moderátorka Zuzana Belohorcová (33) vlastnila značku módního oblečení spolu se svým přítelem a budoucím otcem jejich dcery Salmy Vlastou Hájkem. Nedávno se rozhodli značku Faith prodat a hned se vynořily různé pochybnosti.

Zuzana Belohorcová: Krach? Vůbec ne!

"Je to pravda. Slyšela jsem všelijaké názory o tom, jak krachujeme a podobně. Ale všechno jsou to samozřejmě hlouposti," pravila Zuzka Belohorcová.

Prý se věci mají úplně naopak. Firma jim vydělávala. "Byli jsme na tom dobře, ale chceme se teď víc věnovat dítěti. Je to náš první potomek, bude to dost náročné. A proto jsme se rozhodli značku prodat. Kromě toho, oba máme přece ještě svoji práci, takže nás to nijak finančně neohrozilo," tvrdí moderátorka.

Tváří módní značky Zuzka zůstává

Se značkou Faith zůstanou i nadále spojeni. Starat se o ni ale bude někdo jiný. "Tu značku jsme oba milovali, a na tom se nic nezměnilo ani teď – budu dál její tváří. Odpadne nám však starost o samotný obchod a jeho provoz. Podle mě to byl dobrý krok. Až čas ukáže, jestli půjdeme do něčeho nového. Určitě to ale nebude módní značka, protože jsme vázáni smlouvou, že pět let nemůžeme v tomto oboru nic rozjet," vysvětluje Zuzka.

Jelikož je v současné době v sedmém měsíci těhotenství, má v plánu si už jen užívat. "Dokud ještě mohu, chtěla bych cestovat," prozradila nám Zuzka Belohorcová nedávno a svá slova do puntíku splnila. S přítelem Vlastou odletěli na čtrnáct dní do USA, kde si hodlají odpočinout.

ko

Přečtěte si také


Diskuse: Zuzana Belohorcová: Krach? Vůbec ne!

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci