Richard Krajčo hrdinou seriálu Znamení koně

9.10.2009 00:00   |   TV a FILM
Nový seriál z prostředí koňské farmy a dostihů se začal natáčet v napajedelském hřebčíně na Zlínsku. Seriál Znamení koně vzniká pod režijním vedením Milana Cieslara v Centru dramatické tvorby brněnského studia České televize.

Richard Krajčo hrdinou seriálu Znamení koně

Hlavní hrdina příběhu, dobrodruh a světoběžník David Hora, je po náhlé smrti svého otce konfrontován s minulostí a nepříliš růžovou budoucností rodinné farmy. Jeho očima divák poznává tvrdý život lidí, kteří zasvětili život chovu a tréninku koní.

David se rozhodne skoncovat s bouřlivým životem, pokouší se na farmě usadit a začít znovu. Jeho nevyřešená minulost ho však pronásleduje a působí jemu i jeho blízkým celou řadu komplikací.

13 x 52 minut

Autory námětu a scénáře seriálu, který bude mít třináct dílů po 52 minutách, jsou Magdalena Turnovská, Marcela Kopecká a Roman Kopřivík. V hlavních rolích představí Richard Krajčo jako David, jeho dceru Adélu hraje Kara Němečková. V roli Davidova nevlastního bratra se představí Jiří Mádl, jako jeho nevlastní matka Vilma Cibulková.

Majitele konkurenční farmy Kalinu ztvární Igor Bareš, jeho dceru Kláru Tereza Voříšková, milovníka koní hraběte Schwarze bude hrát Boleslav Polívka. V dalších rolích se představí například Valérie Zawadská, Oldřich Navrátil, Petr Franěk, Karel Dobrý a Jan Novotný.

Natáčí se ve Zlínském kraji – například ve Slušovicích, v Luhačovicích, v Uherském Hradišti i v samotném Zlíně. První fáze natáčení spadá do letošního října a listopadu, pokračovat se bude dále v roce 2010. S nasazením seriálu do vysílání počítá Česká televize na začátku roku 2011.

jik, ŽenyproŽeny.cz
Foto: Boys Play Nice

Přečtěte si také


Diskuse: Richard Krajčo hrdinou seriálu Znamení koně

seriál Znamení koně

2.5.2011   |   13:47   |   od: Helena
Moc hezký seriál, na který se těšim každý pátek. Velkou zásluhu má herečka Vilma Cibulková. Je to naše největší herečka v současné době.
Zobrazen poslední příspěvek, celkový počet 1 příspěvek.
poslední příspěvek: 2. 5. 2011 13:47
ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci