Tance nahradí duety hvězd

2.10.2009 00:00   |   TV a FILM
Na obrazovkách nabízí Česká televize od 31. října každou sobotu pěveckou show Duety… když hvězdy zpívají.

Tance nahradí duety hvězd

Show má stejná pravidla jako v minulých třech letech úspěšná taneční sestřička StarDance… když hvězdy tančí. Do soutěže vstupuje osm profesionálních zpěváků, kteří tvoří dvojice s osmi celebritami. Všemi osmi večery provedou moderátoři Tereza Kostková a Aleš Háma (na titulním snímku).

Kdo s kým

Dvojice tvoří:

  1. Vojtěch Bernatský a Petra Janů
  2. Jana Boušková a Tomáš Trapl
  3. Daniel Rous a Marcela Březinová
  4. Pavel Zedníček a Radka Fišarová
  5. Zuzana Jandová a Petr Kotvald
  6. Ester Janečková a Kamil Střihavka
  7. Simona Postlerová a Petr Kolář
  8. Jaromír Nosek a Jitka Zelenková

Všech osm párů musí nastudovat klasické duety z předem známých žánrů, kterými jsou rock, pop, muzikál, soul, balada, rokenrol, country/folk a swing. Utkají ve vyřazovací pěvecké soutěži a vítězný pár bude korunován jako Král a Královna duetů a získá vítěznou trofej.

Už se tvrdě zkouší

Jednotlivé páry začaly své pěvecké zkoušky a korepetice již dva měsíce před prvním přenosem a pokračují v nich po celou dobu soutěže. Tyto zkoušky jsou natáčeny formou sběrného dokumentu. Sestřihy ze zkoušek dokumentují pěvecké pokroky jednotlivých párů a zároveň přibližují jejich vzájemné vztahy, píli a odhodlání.

Členy poroty budou Michael Prostějovský, Ota Balage, Linda Finková, Lubomír Brabec. Neodmyslitelnou součástí sobotních přímých přenosů bude živý hudební doprovod. Pěveckým dvojicím bude ke zpěvu hrát Moondance Orchestra pod vedením Martina Kumžáka.

jik, ŽenyproŽeny.cz
Foto: Česká televize

Přečtěte si také


Diskuse: Tance nahradí duety hvězd

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci