Petr Bende si další SuperStar nenechá ujít!

24.9.2009 00:00   |   SuperStar
Zpěvák Petr Bende (32), který se do povědomí posluchačů dostal především díky pěvecké soutěži Česko hledá SuperStar, se již nemohl dočkat pokračování tohoto populárního hudebního klání v česko-slovenské verzi. Teď se z něho stal doslova televizní maniak.

Petr Bende si další SuperStar nenechá ujít!

„Jsem napůl Slovák, můj otec pochází z Bratislavy, takže se moc na soupeření českých a slovenských zpěváků těším. A komu budu fandit? Tomu nejlepšímu! Na národnosti přece nezáleží, navíc já se cítím pořád jako Čechoslovák," přiznal Petr Bende.

Za SuperStar se nestydím

To, že ho v závěru třetí české SuperStar nakonec "předběhl" Vlasta Horváth, prý tehdy vzal vysloveně sportovně.

„Někdo musí být první a někdo druhý. Nijak jsem to neprožíval. A i když jsem později zažil nejrůznější reakce lidí, za SuperStar se nestydím. Do té soutěže bych šel určitě znovu, kdyby to bylo možné," tvrdí zpěvák.

A vypočítává, v čem pro něho SuperStar byla přínosem. „Ještě před soutěží jsme s kapelou hráli třináct let, takže jsme rozhodně nebyli žádné rychlokvašky. Ale po SuperStar jsme se pochopitelně stali známějšími.

Pro mě osobně to byla obrovská zkušenost, poznal jsem vysoce profesionální prostředí. Dovedli jsme se z toho poučit, hrajeme dál, vydali jsme dvě desky, chystáme turné. Rozhodně nelituji a svému synovi bych v budoucnu nápad přihlásit se do takové soutěže vůbec nerozmlouval."

Matyas jedináčkem nebude

Na účast v podobné soutěži jakou byla SuperStar si ale Petrův syn bude muset ještě počkat. Malému Matyasovi jsou totiž teprve čtyři měsíce. Ale když to nevyjde u prvorozeného syna, možná u toho dalšího. Sám Petr Bende má ještě dva bratry, takže si ani nedovede představit, že by jeho syn byl jedináček.

„Zatím ale další dítě neplánujeme, je čas... I když můj nejmladší brácha je mladší než já o devět let. A to je zase přece jen moc," myslí si Petr.

ko

Přečtěte si také


Diskuse: Petr Bende si další SuperStar nenechá ujít!

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci