Kuchařová: Prezidentka nešla odmítnout

10.9.2009 00:00   |   Společnost
Miss World 2006 Taťána Kuchařová (21) je od loňského roku prezidentkou soutěže Miss ČR. Letos poprvé 24. října zasedne spolu s poslední vítězkou Zuzanou Jandovou a ředitelem soutěže Jiřím Adamcem v porotě. A už se na novou funkci moc těší!

Kuchařová: Prezidentka nešla odmítnout

„Od té doby, co jsem se stala prezidentkou soutěže, se u mě prakticky nic nezměnilo. Akorát mám teď o to méně času," svěřila se Korzu Kuchařová.

Srdeční záležitost

Kromě dohlížení nad organizací Miss ČR totiž musí najít čas na modeling, nadaci i na studium na Vysoké škole veřejné správy a mezinárodních vztahů. „Je to vcelku hodně náročné, ale Miss ČR je pro mě srdeční záležitost a nabídka dělat prezidentku se prostě nedala odmítnout," tvrdí Taťána.

Je ale šťastná, že se může podílet na vybírání a selekci nových dívek. „Doufám, že mezi nimi objevím novou Miss World," přeje si.

Holkám vůbec nezávidím

Letos to budou přesně tři roky, kdy sama absolvovala soutěž Miss ČR. Na zahradní party v hotelu Kempinski, kde bylo oficiálně představeno všech dvanáct nových finalistek Miss ČR 2009, prozradila, že je ráda, že už to má všechno za sebou.  „Teď, v této roli, je pro mě všechno příjemnější prožívat. Holkám vůbec nezávidím," říká Kuchařová.

„Pamatuji si, že jsem na jejich místě byla hodně nervózní. Vždycky jsem byla ambiciózní dívka a všechno jsem dost prožívala. Zároveň jsem ale vždycky věděla, co chci a za čím si jdu," říká přítelkyně pražského radního Milana Richtera.

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Kuchařová: Prezidentka nešla odmítnout

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci