Nemám jedinou plastiku, tvrdí Paulová

9.9.2009 00:00   |   Společnost
Herečka Jana Paulová (54) jen kvete. Obličej bez vrásek, postavu jako za mlada. „Nic se svou postavou nedělám,“ zdůrazňuje a míní tím zásahy plastických chirurgů. „Rozhodně jsem si nic na sobě nenechala ušít. Pořád je to všechno jen příroda."

Nemám jedinou plastiku, tvrdí Paulová

„Jen zjišťuji, že mi narůstají dioptrie, proto jsem uvažovala, že bych si nechala oči upravit laserem. Ale dost možná, že se na to vykašlu, brýle mám ráda. Připadám si za nimi takový ukrytá. Už jsem si na ně prostě zvykla,"  uvažuje Paulová

Po Havaji a Indii čekají Alpy

Čtěnáři jistě vědí i o její cestovatelské vášni. Každou zimu si vyjíždí do exotických zemí.

„Letos jsem byla v zimě na Havaji a pak v Indii. A o prázdninách jsem si vyjela do Alp. Utíkala jsem před špatným počasím od Rakouských do Francouzských Alp. Dělala jsem horské túry a také jezdila na kole," vzpomínala.

A v Kalichu se „zamiluje“

Teď se připravuje na nadcházející divadelní sezónu. Premiérou nového představení nazvaného Zamilovat se… oslaví společně s Pavlem Zedníčkem 1. listopadu desáté výročí otevření Divadla Kalich. „Je to příběh o dvou hodně dospělých lidech, kteří žijí v dobrých manželstvích a nakonec se ještě nově zamilují. I když už to nečekají a ani o to vůbec neusilují."

„Jde o volnou adaptaci anglické jednoaktovky, která byla i zfilmována s Meryl Streepovou a Robertem De Nirem v hlavních rolích. Je to opravdu povedený kus," libuje si herečka, která v Kalichu několik let exceluje také s Pavlem Zedníčkem ve hře Bez předsudků.

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Nemám jedinou plastiku, tvrdí Paulová

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci