Ještě přitvrdím! – hrozí kuchař Zdeněk Pohlreich

19.8.2009 00:00   |   Společnost
Kulinářská hvězda z televizního pořadu Ano, šéfe! Zdeněk Pohlreich (52) teď připravuje pokračování svého úspěšného pořadu. Majitelům restaurací se už mohou začít třást kolena, protože drsný šéfkuchař chce přitvrdit.

Ještě přitvrdím! – hrozí kuchař Zdeněk Pohlreich

„Co tenhle národ je schopen sežrat, to je prostě k nevíře," nebere si servítky Zdeněk Pohlreich, který upoutal svou jadrnou mluvou. „Vždyť někteří kuchaři vaří jako pejsek s kočičkou!"

Zas budu pořádný sprosťák!

Přitom šéfkuchař pražského Café Imperial přiznává, že se ze začátku natáčení Ano, šéfe! bál, jak ho diváci přijmou. To se povedlo, a proto bude pořad pokračovat. „Už se na to moc těším. Při natáčení jsem si uvědomil, že je více špatných restaurací, než jsem si myslel. A proto pořad bude vlastně takový, jaký už byl. Zase v něm budu pořádný sprosťák. Budu vyžadovat v restauracích hygienu a při vaření řádnou technologii. A zase se budu dívat na kuchyň jako na srdce restaurace," slibuje.

Jak jste na tom doma?

Zdeněk Pohlreich často soptí nad ingrediencemi,
které v restauraci najde. A co u vás doma?
Máte odvahu na inventuru lednice?

I když Zdeněk Pohlreich vypadá jako zlý člověk, má prý hodné srdce. „Když je někdo zlej v televizi, to přece neznamená, že je takovej ve skutečnosti," tvrdí.

Chtěl zhubnout, nepovedlo se

Až se po prázdninách objeví na obrazovce, bude mít opět svých téměř sto kilo. Chtěl sice držet dietu, ale nedokázal to: „Když mi připravili jídelní lístek, abych zhubl, rázně jsem řekl, že to jíst nebudu. A vyřízeno. Tak mám bez kila metrák."

A jestlipak kulinářská hvězda touží po největším kuchařském ocenění hvězdou Michelin? „Od chvíle, kdy ji člověk dostane, se bojí, že o ni zase přijde. Teď usiluji, aby další série pořadu Ano, šéfe! měla úspěch jako ta předešlá," přeje si Zdeněk Pohlreich.

ko

Přečtěte si také


Diskuse: Ještě přitvrdím! – hrozí kuchař Zdeněk Pohlreich

Těším se na nové díly

14.9.2009   |   10:53   |   od: Leontieen
Sláva, už v úterý budou nové díly Ano šéfe! Když mi kamarádi psali, že se Zdenda vrací na obrazovky, tak jsem tomu nevěřila. A ono je to pravda.
Zobrazen poslední příspěvek, celkový počet 1 příspěvek.
poslední příspěvek: 14. 9. 2009 10:53
ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci