Milla Jovovich je matkou na plný úvazek

16.8.2009 00:00   |   Společnost
Herečka Milla Jovovich (33) prozradila, jak po narození dcerky Ever Gabo, které budou v listopadu dva roky, získala zcela nový náhled na svou uměleckou kariéru. Bere ji teď úplně v klidu...

Milla Jovovich je matkou na plný úvazek

Milla Jovovich, která se proslavila zejména díky úspěšným filmům Pátý element a Resident Evil, porodila svému příteli, britskému režisérovi Paulu W. S. Andersonovi, dceru Ever Gabo.

Holčička přišla na svět po pětiletém vztahu rodičů.

Dítě největším učitelem

„Ever je teď pro mě tím největším učitelem na celém světě," prozradila Milla Jovovich.

„Když máte dítě, stane se pro vás tím nejdůležitějším, že pak skutečně řešíte opravdu podstatné existenční problémy namísto všech těch emocí, které vás zbytečně ovládaly před tím," dodává Milla a vysvětluje:

„Pokud jste bezdětní, problémy si doslova vyrábíte sami. Já jsem třeba pořád řešila, jestli uspěji jako herečka a užírala se, zda jsem opravdu dost dobrá. Teď mám malou Ever a tamto mě už moc nezajímá," říká sympatická herečka, která se narodila v Kyjevě do rodiny srbsko-černohorského lékaře Bogdana Jovoviće a ukrajinsko-ruské herečky Galiny Loginové. Na Ukrajině žila do svých pěti let, kdy se s rodiči přestěhovala do Londýna a posléze do USA.

Svatba za dveřmi

„Po těch takřka dvou letech, co jsem doma s Ever, si troufám říct, že kdybych už snad ani žádnou práci nedostala, tak vím, že mně plně zaměstná role matky. A i kdybych už nikdy neměla natočit film, být matkou je práce na plný úvazek," svěřuje se Milica.

Milla Jovovich nedávno oznámila, že s přítelem Paulem W. S. Andersonem chystají svatbu již na sobotu 22. srpna.

ko

Přečtěte si také


Diskuse: Milla Jovovich je matkou na plný úvazek

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci