Martha Issová má dovolenou po šesti letech

24.7.2009 00:00   |   Společnost
Herečka Martha Issová (28) chce letos v létě dohnat všechny dovolenkové resty. Hodlá si vynahradit to, že posledních šest let trávila léto vždy pracovně a nedopřála si odpočinek na dovolené. Letos to prý bude stát za to!

Martha Issová má dovolenou po šesti letech

„Pořádnou dovolenou jsem si nedopřála posledních šest let. Takže letos jsem to naplánovala tak, abych přes léto neměla žádnou práci a mohla vyrazit za zábavou," vysvětluje Issová.

Slunce, moře, jachta

„Myslím, že nastal čas, abych vypnula. Mám velmi ráda teplo, slunce a moře, a proto vyrazím s přáteli na jachtu," upřesnila své plány na léto.  Složení posádky luxusního plavidla ale neprozradila. Nepotvrdila ani spekulace, které se v bulváru vyrojily posledních pár dnů o tom, že se rozešla se svým přítelem, hercem Jakubem Prachařem.

Jak bude taková dovolená po šesti letech vypadat? „Vidím to tak, že celý první den prospím někde na pláži, abych srovnala spánkový deficit, který si s sebou táhnu. Teprve pak se začnu rozkoukávat, být trochu akční a pařit s přáteli."

Poslední letní pracovní povinností Issové byla česká premiéra jejího nejnovějšího filmu z polsko-české produkce Operace Dunaj. Dcera slavné matky Lenky Termerové na ní spolu s polským režisérem a některými polskými herci uvedla film do českých kin a popřála mu štěstí u českého publika.

ko

Přečtěte si také


Diskuse: Martha Issová má dovolenou po šesti letech

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci