Láska za krbem ani za 16 let neshořela

21.7.2009 00:00   |   Sex a vztahy
Myslíte, že život už dnes nepíše romány jako z Červené knihovny? Pak jste na omylu, což dokládá britský tisk, který líčí love story Steva (42) a Carmen (42). Měli teď svatbu po 16 letech odloučení!

Láska za krbem ani za 16 let neshořela

Steve Smith a Carmen Ruiz-Perez (na titulním snímku) se do sebe zamilovali před 17 lety, když Carmen byla v Británii na výměnném studentském pobytu. O rok později se zasnoubili, ale jejich vztah se přerušil, když Carmen odjela pracovat do Paříže.

Dopis za krbem

O něco později stále zamilovaný Steve Smith v naději, že se s Carmen znovu shledá, napsal její matce do Španělska. Dopis ale zapadl za krb a zůstal tam přes 10 let, dokud se krb nezačal rekonstruovat.

„Když mi dopis předali, nevolala jsem Stevovi hned. Měla jsem hroznou trému. Pořád jsem sluchátko zvedala a zase pokládala. Ale věděla jsem, že zavolat musím," líčila na svatbě novomanželka své pocity.

Steve: Jako ve filmu!

A Steve? „Když jsme se zase setkali, bylo to jako ve filmu. Běželi jsme přes letiště, abychom se vrhli jeden druhému do náruče. Okamžitě jsme se do sebe zamilovali znovu. Ani ne 30 vteřin po setkání už jsme se líbali."

irt

Přečtěte si také

Diskuse: Láska za krbem ani za 16 let neshořela

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci