Najde Jennifer Lopez společný svět s učitelem matematiky?

30.11.2021 00:00   |   TV a FILM
VIDEO – Ve filmu Vem si mě se najdou hlavně ti, kteří fandí americké herečce, zpěvačce, módní návrhářce a tanečnici Jennifer Lopez a latinskoamerické hudbě, kterou tu reprezentuje její velká hvězda kolumbijský zpěvák Maluma.

Vem si mě

V americké romantické komedii, kterou natočila režisérka Kat Coiro na motivy komiksu Bobbyho Crosbyho, tvoří hudební superstar Kat Valdezová (Jennifer Lopez) nejvyhledávanější pár celebrit na světě se žhavou novou hudební supernovou Bastianem (Maluma).

Zatímco nepřehlédnutelný singl Marry Me šplhá po žebříčcích hitparád, chystá se jejich svatba před zraky jejich fanoušků při obřadu, který bude streamován na mnoha platformách. Ale jak to ve VIP společnosti často bývá, všechno se najednou zvrtne.

Video
Trailer k romantické komedii Vem si mě.

Svět se jí rozpadá...

Když se Kat pár vteřin před široce ohlašovaným ceremoniálem dozví, že ji Bastian podvedl s její asistentkou, na pódiu se málem zhroutí a začne pochybovat o lásce, pravdě a věrnosti. Když se její svět plný drbů rozpadne, spatří cizího člověka - tvář v davu.

Raněná a zhrzená Kat se zcela náhodně na koncertě zrakem střetne s očima rozvedeného učitele matematiky Charlie Gilberta (Owen Wilson). Toho sem přivedla jeho dcera Lou (Chloe Coleman) a nejlepší kamarádka (Sarah Silverman).

...ale hned reaguje

V tom okamžiku z čirého bláznovství se rozhodne provdat  - ne však za Bastiana, ale za Charlieho. To, co začíná jako impulzivní reakce, se vyvine v nečekanou romanci. Hudební superstar a učitel matematiky - naprosto cizí lidé z odlišných světů se dohodnou, že se vezmou a poté se vzájemně poznají.

Je hned nemálo lidí, kteří jim fandí, ale spíš víc, kteří usilují, aby je rozdělily… A vyvstává univerzální otázka: Mohou dva lidé z tak odlišných světů překlenout propast mezi sebou a vybudovat místo, jež bude vyhovovat oběma?

Svět lajků 

Snímek plný původních písní Jennifer Lopez a světové hvězdy latinskoamerické hudby Malumy je vlastně nepravděpodobnou romancí o dvou rozdílných lidech. O dvojici, která se snaží najít něco skutečného ve světě, kde se hodnota zakládá na lajcích a sledovanosti.

Vem si mě je moderní milostný příběh o celebritách, manželství a sociálních médiích; do kin by měl přijít začátkem příštího roku.

kol, ŽenyproŽeny.cz
Foto CinemArt

Přečtěte si také


Diskuse: Najde Jennifer Lopez společný svět s učitelem matematiky?

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci