Grilovací marináda

Kategorie: Ostatní
Autor: Petra
Doba přípravy: do 30 minut
Diskuse: žádný příspěvek 
Grilovací marináda

Ingredience

Potřebujeme jeden citrón, tři lžíce oleje (čím kvalitnější, tím lepší), lžíci ostrého kečupu, lžičku cukru, lžičku mleté papriky, lžičku tymiánu, špetku soli a pepř.

Postup přípravy

Smícháme všechny přísady a touto směsí potřeme maso (kuřecí či vepřové). Přikryjeme a necháme v chladu odpočinout nejlépe přes noc.

Pečeme na středním ohni, na grilu nesmějí plameny „olizovat“ maso.

Během pečení maso obracíme a potíráme marinádou.

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Grilovací marináda

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci