Rychlá a seriózní půjčka | Půjčky, které jsou rychlé a pohodlné | Poskytnutí finanční pomoci do 24 hodin |
7000000 Kč | 7000000 Kč | 9000000 Kč |
Adam, Adéla, Alena, Alice, Alžběta, Andrea, Aneta, Anežka, Anna, Antonín, Barbora, Bohumil, Dana, Daniel, Daniela, David, Eliška, Eva, Filip, František, Františka, Gabriela, Hana, Helena, Ilona, Irena, Ivana, Iveta, Ivo, Jakub, Jan, Jana, Jarmila, Jaroslav, Jaroslava, Jindřiška, Jiřina, Jiří, Jitka, Josef, Kamila, Karel, Karolína, Kateřina, Klára, Kristýna, Ladislav, Lenka, Libuše, Lucie, Ludmila, Lukáš, Marcela, Marek, Marie, Markéta, Marta, Martin, Martina, Matěj, Michaela, Michal, Milan, Milena, Miloš, Miroslav, Miroslava, Monika, Natálie, Nela, Nikola, Olga, Ondřej, Patrik, Pavel, Pavla, Petr, Petra, Radka, Renáta, Roman, Romana, Růžena, Soňa, Stanislav, Šárka, Štěpán, Štěpánka, Tereza, Tomáš, Václav, Veronika, Věra, Viktorie, Vít, Vlasta, Vojtěch, Zdeněk, Zdeňka, Zuzana.
Svíčková na smetaně
Ingredience
800 g hovězího zadního, 250 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel), 200 g slaniny, 1 cibule, 1,5 l hovězího vývaru (bujónu), celý pepř, nové koření, bobkový list, tymián, olej, 2 smetany ke šlehání, 60 g hladké mouky, 3 lžíce plnotučné hořčice, cukr krystal, ocet, sůl, pepř, citrón, petržel, brusinkový kompot.Příloha
Houskové knedlíky.
Postup přípravy
Maso prošpikujeme slaninou. Kostky kořenové zeleniny osmahneme na slanině, zasypeme najemno nakrájenou cibulí a orestujeme do zlatova.
Zalijeme vývarem, vložíme prošpikované maso (neopékat, aby omáčka byla silnější). Přidáme koření, přivedeme k varu a dáme pod pokličkou péct do trouby, dokud maso nezměkne.
Hotové maso a koření vyjmeme. Přilijeme trochu smetany s moukou na zahuštění a dochutíme hořčicí, brusinkami, cukrem a solí. Za občasného míchání 15 minut provaříme.
Omáčku rozmixujeme do hladka a její chuť zvýrazníme trochou cukru, octa a soli.
Těsně před podáváním přidáme do omáčky našlehanou smetanu. Na talíři dozdobíme plátkem citrónu, brusinkami a petrželkou.
Podělte se s námi
Diskuse: Svíčková na smetaně
Výborná dobrota
20.4.2012 | 12:32 | od:super
8.5.2010 | 08:54 | od:svíčková
24.3.2010 | 17:58 | od:´svíčková´
3.3.2010 | 22:47 | od:Nicméně, vaše hovězí na smetaně také jednou vyzkouším. Recept vypadá jednoduchý, ryze český, to by mohlo být dobré.
ke svíčkové
10.2.2010 | 07:46 | od:Svíčková se přece nevaří a nejí denně, tak nač se ohlížet na nějakou dietu, že?
poslední příspěvek: 20. 4. 2012 12:32
ČÍST VŠE / REAGOVAT