Diskuse ke článku:
Svíčková na smetaně

zpět na článek

Přidat příspěvek

Text pište českou a slovenskou klávesnicí – s háčky, čárkami, stříškou atd.
Děkujeme Vám!





ještě zbývá znaků

52 + 5 =
Přidat příspěvek
Text pište českou a slovenskou klávesnicí – s háčky, čárkami, stříškou atd.
Děkujeme Vám!
11

Výborná dobrota

20.4.2012    |    12:32    |    od: Denisa    |    reagovat
Nejlepší svíčková, kterou jsem kdy jedla! Moc děkuji za recept.
10

super

8.5.2010    |    08:54    |    od: lucie    |    reagovat
Svíčková podle vašeho receptu zde je strašně jednoduchá a strašně dobrá. Celá naše rodina si pochutnala!
9

svíčková

24.3.2010    |    17:58    |    od: Jiří Fix    |    reagovat
Svíčková se musí naložit a hlavně potom upéct. Je to přece svíčková pečeně.
8

´svíčková´

3.3.2010    |    22:47    |    od: aaares    |    reagovat
No, nevím, asi jste se spletla. Hledal jsem recept na svíčkovou. Ale vy máte zřejmě hovězí zadní na smetaně - ne svíčkovou, že jo.
Nicméně, vaše hovězí na smetaně také jednou vyzkouším. Recept vypadá jednoduchý, ryze český, to by mohlo být dobré.
7

ke svíčkové

10.2.2010    |    07:46    |    od: vlkodlakpavel    |    reagovat
Při přípravě svíčkové dávám mouku, jenže z ní napřed udělám na másle bešamel (máslo, mouka hladká, mléko). Je to potom daleko chutnější a nešizená svíčková.
Svíčková se přece nevaří a nejí denně, tak nač se ohlížet na nějakou dietu, že?
6

Věruško, děkuji!

2.10.2009    |    17:24    |    od: Andrea    |    reagovat
Ráda jsem se přiučila, jak se obejít bez mouky i bez bramborového škrobu. A pokud jde o Váš recept tady na webu, hned jsem si říkala, že ta Svíčková (s anglickou slaninou) je asi Vaše dílko... a určitě výborná ňamka. Hezký den a děkuji za praktické rady!
5

hm

25.9.2009    |    21:49    |    od: hokus pokus    |    reagovat
tak to já bych to zahustila bramborovou moukou
4

svíčková

25.9.2009    |    21:36    |    od: versisinka    |    reagovat
a ještě bych k tomu dodala, že zahustit zeleninou je ten nejrychlejší způsob. nemusím ještě 15 minut provařovat mouku a míchat, co?
3

svíčková

25.9.2009    |    21:24    |    od: versisinka    |    reagovat
já tedy rozmixuji na konci zeleninu se slaninou a je zahuštěno - také jednoduchý, rychlý způsob a hlavně zdravější. ale každý má rád to své, takže i mouka může být dostačující. pěkný den.
ps: jinak ta druhá svíčková je můj recept, můžete si přečíst také.
2

dotaz pro Věrušku

25.9.2009    |    12:47    |    od: Andrea    |    reagovat
Dobrý den, já jsem také takový patlal:-D jako asi pan autor tohoto receptu. Prostě svíčkovou, když chci, aby byla omáčka hustší, tak volím rychlý jednoduchý způsob: mouku nebo škrob.
Poraďte, jak to tedy má být správně. Mouku vůbec ne? Děkuji.
1

svíčková

25.9.2009    |    10:38    |    od: verusius    |    reagovat
myslím, že zahuštovat svíčkovou moukou, není dobré. a svíčková ze zadního? no, ale na chlapa dobré. to bych nečekala, pokud není kuchařem.


Reagovat na příspěvek č.
Text pište českou a slovenskou klávesnicí – s háčky, čárkami, stříškou atd.
Děkujeme Vám!

Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci