Cuketový bramborák

Kategorie: Bezmasá jídla
Autor: Jindra
Doba přípravy: do 30 minut
Diskuse: žádný příspěvek 
Cuketový bramborák

Ingredience

Naši úrodu cuket doma úspěšně "likvidujeme" cuketovými bramboráky. Na jednu cuketu potřebujeme dvě vejce, mléko, hladkou mouku, dva až tři stroužky česneku, olej, majoránku, sůl a případně na kostičky nakrájenou klobásu.

Postup přípravy

Oloupanou cuketu nastrouháme najemno a necháme chvíli "vypotit". Mezitím utřeme dva tři stroužky česneku.

Potom vymačkáme z nastrouhané cukety veškerou vodu, přimícháme utřený česnek, vejce, trochu mléka, majoránku a hladkou mouku tak, aby vznikla kašovitá směs. Můžeme do ní přidat také na kostičky nakrájenou klobásu.

V pánvi necháme rozpálit lžíci oleje, ve kterém usmažíme z obou stran dozlatova vždy tak asi centimetrovou vrstvu cuketové směsi.

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Cuketový bramborák

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci